Садист-господар вибив лабрадору обидва ока, морив голодом та довів до напівсмерті

Просто не віриться, що люди на таке здатні, та ще й зі своїм собакою. Нелюд познущався над невинним лабрадором, довів собаку до напівсмерті. Добре, що знайшлися зоозахисники, які взялися виходжувати тварину… • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

Лабрадор втратив обидва ока через жорстоке поводження власника. Тварину у шкуродера забрала знайома, але через перенесені знущання вона навряд чи зможе видужати, пише  газета ЯСНО.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО

Про це написала в соціальній мережі місцева мешканка Валерія Зацна. Вона розповіла, що під час вигулу своїх собак зустріла незнайому дівчину з лабрадором. Їй здалося, що собака дуже старий, тому що той ледве ходив.

«Сьогодні буквально зіткнулася з ними й спитала про вік. Далі — шок. Собаці лише 8 років, дівчина забрала його у господаря, який побив лабрадоршу, понівечив і вибив очі. Я побачила спочатку одне око — точніше, порожню запалену очну ямку. Другого ока теж немає. Цей садист вибив обидва», – написала дівчина.

Вона була настільки шокована побаченим, що не спитала контактів власниці покаліченого собаки. Дівчина почала шукати його колишнього господаря:

«Хто знає лабрадорів — це найдобріша істота. Коли цей нелюд калічив собаку, він продовжував йому коритися і продовжував любити та довіряти. Така суть цієї породи. Я запитала ім’я цього покидька — дівчина сказала, що він постійно пиячить на площі Фестивальній і що його знають. Саша Н*. Садист, тварина і нелюд, який познущався і скалічив найдобрішу істоту».

Зараз Марселіна проходить лікування в клініці. Пізніше дівчина розповіла про результати аналізів:

«Очей, вважай, немає. Припущення лікарів (офтальмолог не оглядав): або травма (цілком можливо, що удари), або сильна вірусна інфекція, тобто собаку знову не лікували, щоб довести до такої катастрофи. Асцит (водянка живота), нирки та найжахливіше — рак крові. Усе в занедбаному стані. Моє припущення: жахливий догляд, голод (до того, як Марселіну забрала Ірина, за її словами, собака важив ще менше на 4 кг), швидше за все, побиття, здоров’я собака втратив однозначно внаслідок жорстокого поводження та на нервовому ґрунті».

За словами собачниці, лікувати покалічену тварину вже запізно і в Марселіни немає шансів на одужання.

«Собаку забрала знайома колишнього власника Ірина, за її словами, вже в такому жалюгідному стані. Наскільки усе близьке і далеке оточення знало, що коїться з собакою, не можу зрозуміти. Знайомі собачники ллють сльози, усі в шоці, хто бачив Марселіну рік-два тому, кажуть, що взагалі б її не впізнали… Сподіваюся, дійде справа до суду. Якщо не напише заяву Ірина, я готова її написати. Хай винні відповідатимуть», – написала Валерія • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост