«Чим гірше пахне, тим краще»: балерина сколотила статок на продажі ношеної білизни і взуття

36-річна Яла Вонк з Іспанії колись мріяла стати примою-балериною, проте вибрала більш пікантну професію, пише  газета ЯСНО.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО

Залишившись без роботи під час пандемії коронавіруса Яла Вонк стала продавати онлайн … своє ношену білизну і взуття.

Колись Яла вчилася в Гаазькій королівській консерваторії і деякий час дійсно працювала балериною – поки не зустріла бойфренда, промоутера еротичних заходів. Тоді дівчина почала будувати кар’єру танцівниці в клубах Ібіци – але пов’язані з пандемією санітарні обмеження на кілька місяців залишили її без роботи.

Мої шанувальники люблять купувати брудну білизну, шкарпетки, навіть спортивне взуття. Чим гірше пахне, тим краще, точно! Мені навіть пральна машинка не потрібна: білизна брудниться, я її розсилаю і купую нову, – цитує заповзятливу балерину Mirror.

Дуже швидко дівчині вдалося сколотити невеликий капітал: вона заробляє до $ 100 тис. І зараз збирається купувати власний будинок – то, чого вона й уявити собі не могла ще кілька місяців тому. До речі, в недалекому минулому Яла встигла побувати і бодібілдершою, однак зараз пішла від суперрозвитої рельєфної мускулатури і вважає за краще бути схожою на улюблену літературну героїню дитинства, руду Пеппі Довгапанчоха • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост