Закарпатцям, що збували наркотики, обрано запобіжні заходи. Можуть відпустити під заставу

За процесуального керівництва прокурорів Закарпатської обласної прокуратури триває досудове розслідування щодо осіб, які, ймовірно, займалися збутом психотропних речовин на території Ужгорода та району. Трьом закарпатцям вже було повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, перевезення, зберігання з метою збуту та збут психотропних речовин, вчинені за попередньою змовою групою осіб).

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО

Слідчим суддею Ужгородського міськрайонного суду їм обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави. Так, для 47-річного організатора це – 977 430 тис. грн, його 26-річного сина – 525 тис. 500 грн та ще одного фігуранта – 168 тис. 160 грн.

Нагадаємо, за даними слідства, група осіб налагодила механізм купівлі та подальшого збуту психотропних речовин. Для своєї діяльності вони використовували приміщення одного з колишніх нічних клубів на Ужгородщині. Там фасували психотропи й готували до подальшої передачі клієнтам.

Зловмисників було викрито прокурорами спільно з оперативниками управління стратегічних розслідувань Нацполіції Закарпаття, слідчими обласного управління поліції за силової підтримки бійців спецпідрозділу КОРД та роти спеціального призначення, повідомляє пресслужба Закарпатської обласної прокуратури • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост