Закохалася у хлопця, а виявилося, що то – брат

Що робити, коли дівчина між парою спалахує пристрасне почуття, але бути разом вони не можуть. І найгірше, що найрідніші люди при цьому всіляко відговорюють від стосунків, але приховують правду. До газети ЯСНО звернулася 23-річна Яна. Дівчина розповіла про любовну трагедію у своєму житті • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

Я закохалася у Дениса із першого погляду. Мене тягло до нього зі страшною силою. Я відчувала у ньому споріднену душу. Він був мені найріднішим із усіх, кого я знала. Ми швидко порозумілися і почали зустрічатися. У нас усе було добре, подруги одні захоплюватись нами, інші – заздрили. Невдовзі навіть почали жити разом, пише  газета ЯСНО.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО

Це були чудові студентські роки і щоб мати гроші на розваги, ми разом підробляли. Разом також їздили додому. Бо Денис був із сусіднього села. Кілька разів він навіть гостював у мене. Батькам нібито сподобався, вони цікавились у нього, чи ставиться до мене серйозно, просили мене берегти. Не казали нічого навіть на те, що ми спали в одному ліжку.

Проблеми почалися тоді, коли Денис мене познайомив зі своїми рідними. Коли його мати мене побачила, опустила з рук тарілку, яку тримала. Вона почала труситись. Але нічого не сказала. Потім почала мене розпитувати про батьків. Найбільше її цікавив батько.  Я одразу відчула, що тут щось не так.

Мені вона не сказала ні слова. Та незабаром Денис дуже змінився. Він став холодним до мене, поводився дивно, мало говорив, більше мовчав. А одного разу запропонував пожити окремо, бо ми на той час разом знімали квартиру. Я намагалася його розпитати, у чому справа, та він промовчав.

Мені було дуже болісно, та я розуміла, нас розлучила його мати. Я вже й змирилася із втратою кохання свого життя. Та одного разу наша спільна знайома сказала мені, що Денис також дуже переживає через наш розрив. Навіть пояснила, чому він так повівся. Виявляється, він – мій брат. Тобто мій батько був коханцем його матері. Але ж треба таке. Ми з Денисом ровесники і мій татусь одночасно крутив із двома дівчатами – із мамою та матір’ю Дениса. 

Я стрімголов полетіла додому, спробувала розпитати батька… таємно, аби мама не знала. Але він ні в чому не зізнався. Тоді я набралася сміливості і пішла до матері. Вона теж мало не знепритомніла, коли почула цю страшну новину. Вона, звісно, про батькові походеньки знала. Їй було навіть відомо, що якась жінка вагітна від нього, але родину вирішила зберегти. Та мама і гадки не мала, що Денис – син тієї жінки, через яку вона не одну ніч плакала. Тепер, коли всі крапки над «і» у цій історії розкладено я думаю над єдиним. Чи продовжувати мені спілкуватись із Денисом, чи сказати йому, бо все знаю і бути просто друзями? Адже він як-не-як все одно не чужа мені людина, а брат…  • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост