Сьогодні – День волонтера. Чим займаються закарпатські добродійники?

5 грудня відзначається Міжнародний день волонтера. Це – свято людей, які мають чуйні серця і знаходять час для допомоги іншим.

На Закарпатті останнім часом справді багато волонтерів. Одні з них допомагають військовим, що захищають Україну у війні з Росією, інші – займаються покушом коштів на лікування хворих дітей, ще дехто опікується дитячимим будинками, хтось – старенькими.

Газета ЯСНО також волонтерить. Це стосується допомоги сиротам та хворим дітям. Але ми не стоїмо остронь і проблем тварин, виступаємо за їх захист від живодерів та допомагаємо прилаштовувати безпритульних котиків та собачок.

Однак для нас це лише додаток до роботи, а для когось – справа життя. Тому щиросердечно вітаємо волонтерів Ужгорода, Мукачева, де дійсно чимало людей із великим серцем, Хуста, Виноградова, Тячева та інших куточків олбласті. Цехай не лише в цей день, а завжди доля буде щедрою для вас на щастя, радість та доброту, нехай за всі ваші прекрасні справи Господь віддячить вам сторицею! Господньої ласки та заступництва Діви Марії кожному за вас!

 ЗакарпатПост