82-річна закарпатка виїхала до Праги і виходить заміж за 36-річного земляка

• Незабаром пара планує одружитися

• Між закоханими різниця у віці – 46 років

• 62-річний син Ірини каже, що Іван годиться матері в онуки

• Через 10 хвилин після знайомства на першому ж побаченні пара опинилася в ліжку

Ірина все життя прожила в Ужгороді. Мала родину, була добре забезпеченою. Її чоловік був чиновником, добре заробляв. Сама ж жінка працювала керівником виробництва на одному з заводів. У подружжя був єдиний син, якого Ірина народила дуже молодою – у 20 років. Із Василем познайомились в університеті, коли побралися – обом було по 19. Виховувати дитину допомагали Ірині батьки. Її мати сиділа з Володимиром, навіть звільнилася з роботи, аби тільки донька із зятем могли спокійно вчитися. Потім Володя підріс і закохався. Але шлюб тривав недовго – два роки. У нього народилася донька, з якою досі в нього дуже теплі і щирі стосунки. Саме завдячуючи їй родина і перебралася до Чехії. Сільва з Мартіном познайомилися під час відпочинку у Туреччині. Між ними спалахнули щирі почуття і обом хотілося бути разом. Тож дівчина переїхала до коханого у Прагу. Життя в неї склалося добре і зараз пара виховує двох дітей – хлопчика і дівчинку, пише  газета ЯСНО.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО

Невдовзі Сільва переманила до себе матір. Жанна, яка до того часу жила одна, швидко теж закрутила роман із чехом і влаштувала особисте життя. Після цього дівчина вирішила допомогти батькові, який на той час потроху почав заглядати в чарчину, утім доньку любив не менше – постійно з нею спілкувався по телефону.

Володимир довго вагався – їхати чи не їхати в чужу державу, чи починати життя спочатку, адже на той час йому було 55 років. Вдома він мав невеличкий бізнес, але після розлучення чоловік залишався один, тож вів не зовсім правильний спосіб життя. Сільва довго умовляла батька переїхати і врешті-решт він погодився. Але йому не хотілося кидати напризволяще уже немолодих батька, тож онучці довелось подумати, як забрати і їх. Щоб полегшити процес, Сільва познайомила Володимира зі свою самотньою свекрухою і попросила їх укласти фіктивний шлюб. Однак ці стосунки виявилися справжніми. Жінка так закохалася у свого новоспеченого чоловіка, так захопилась його кулінарними талантами, що пара досі живе разом і дуже щаслива.

Утім Василь зовсім не радів переїзду. На чужині йому було дуже самотньо, не було поруч давніх друзів. Усього через рік після переїзду чоловік зліг і невдовзі помер.

Ірина залишилась сама у порожній квартирі на 9 поверсі. Єдине рятувало, що до неї часто навідувалася онучка. Коли жінка чула її ніжне щебетання та галас правнуків, ніби оживала.

Утім коли вони повертались до себе, вона знову сумувала. Сільва навчила бабусю користуватися соцмережами і багатогодинне просиджування в Інтернеті стало хоч якимось порятунком від самотності.

І одного разу їй написав вродливий молодий чоловік. Вони проспілкувалися весь вечір. Виявилося, що між ними дуже багато спільного, незважаючи на фантастичну різницю у віці. Наступного дня Ірина чекала, чи напише їй новий знайомий знову… Дуже хвилювалась, адже в мережі він з’явився аж надвечір. Знову говорили майже до ранку. Так тривало десь два місяці, а потім Іван запропонував жінці зустрітись. Ірина запросила його до себе додому.

«Він такий гарний, такий підтягнутий. Стрункий. Такий молодий, що я просто божеволіла. Іван прийшов із великим букетом троянд, галантно поцілував мені руку, а я жадібно кинулася цілувати його в губи. Уже через 10 хвилин ми були у ліжку. Як мені було з ним добре, просто слів не підібрати. Це – найщасливіші миті мого життя», – розповіла газеті ЯСНО жінка.

Пара почала зустрічатися. Ірина так закохалась, що навіть вірші писати Івану почала. Він же щоразу їй щось дарував. Приходив то з цукерками, то з дорогим вином, то з золотими сережками, то з перснем.

«Чоловік за все життя стільки всього мені не подарував. Як Іван за 6 місяців!» – зізналася щаслива жінка.

Усе було між закоханими добре, поки про Івана не дізнався син. Він влаштував матері скандал і вигнав молодика з її квартири. Мати з сином посварились так, що вона заявила, що більше ніколи його не хоче бачити. Володимир був твердо переконаним, що Іван шахрай. Який полює за квартирою матері.

На допомогу, як завжди, прийшла Сільвія. Вона дізналася максимум інформації про бабусиного коханця. З’ясувалося, що він із Тячівського району. У Празі живе із 18 років, має навіть бізнес – магазин золотих прикрас, велику квартиру у столиці, будинок за містом та три автомобілі. Тобто, у грошах Іван точно потреби не мав.

Розповівши про все це батькові, Сільва заспокоїла його , наголосивши, що бабусі самотньо, що кожен із них життя влаштував, а вона залишилась одна. Більше Володимир у стосунки матері не вмішувався і попросив від Івана вибачення.

Зараз Ірина живе з молодим коханим разом і невдовзі пара планує одружитися. Жінка переконує, що ніколи в житті не була також життєрадісною та повною енергією, як зараз і все це – завдяки коханню, яке прийшло так негадано і так докорінно змінило її життя Фото ілюстративне  • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост