Карантин, дистанційне навчання і коронавірус. Про що пишуть Миколаю закарпатські діти

Газета ЯСНО поцікавилась в жінок, що пишуть їхні діти у листах до Миколая, яких подарунків чекають до свят.

Відповіді були дуже цікавими.

Наприклад, Даринка з Ужгорода просить святого забрати коронавірус і зробити так, щоб у школі запровадили карантин. Дівчинка навіть готова лишитись взагалі без інших подарунків заради мрії.

Про дистанційне навчання просить Миколая і Миколка з Мукачева. Також хлопчик хоче мати новий телефон та машинку-робота.

Сергій із Ужгорода просить принести сестричці ляльку Барбі, щоб вона менше плакала, а для себе готовий задовольнятися петардами.

Юлія з Хуста дуже хоче мати собачку. Саме про це вона пише чудотворцю. А от Василь із Тячева мріє про те, щоб батько знайшов роботу. Лист хлопчика дуже розчулює, оскільки родині дуже потрібні гроші на лікування старенької хворої бабусі.

Каріна з Виноградова погрожує Миколаю і обіцяє, що якщо він не принесе їй iPhone 12 , взагалі перестане в нього вірити.

Богдана з Іршавського району починає лист одразу з того, що цілий рік щоранку молилася і, на її думку, мала настільки хорошу поведінку, що батьки можуть нею пишатися. Тому просить від Миколая принести нові чоботи, куртку, шапку, джинси, три кофтинки, піжаму, 7 кілограмів цукерок та персидського котика.

Загалом діти у своїх листах є щирими і дуже хочеться, щоб усі їхні бажання здійснилися. А що просять від Миколая Ваші малята? Діліться у коментарях.

ЗакарпатПост