Чому добра закарпатська ґаздиня – це швидка смерть для чоловіка

У нас неймовірно популярним є страшне прислів’я, яке позитивно характеризую українських жінок про те, що у доброї ґаздині чоловік завжди ситий • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

А от у німців навпаки кажуть, що добра господиня – це швидка смерть для чоловіка! І німці при цьому залишаються найздоровішою країною Європи. Виходить, що загодовуванням своїх благовірних, українки їх просто убивають. Благими намірами, як каже ще одна народна мудрість, вимощена стежка до пекла. І це – саме про наших добрих, порядних щедрих і працьовитих господинь, пише  газета ЯСНО.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО

Аби перемогти ожиріння, у всій Європі у цьому році мали впровадити податок на цукор, тобто, своєрідний акциз на солодощі, як у нас на алкоголь та цигарки. Та через пандемію у світі почався економічний занепад і запропоновану новацію відтермінували до наступного року. Але в супермаркетах Британії відтепер товстунам не продаватимуть солодощів. На касі їх просто відбиратимуть. Худим – будь – ласка, а от повнющим – ні в якому разі! Ну… це вже хоч якийсь стимул скинути вагу!

Хоча аби перемогти гігантське ожиріння цього замало. Те, що товсті люди – тягар для держави у Європі розуміють, адже з бюджету на них доводиться витрачати кошти на лікування навіть при тому, що там медицина платна. Тож що говорити про Україну, де лікування офіційно є безкоштовним.

Навіть найбільш вправні руки найкращих у світі хірургів не допоможуть подолати ожиріння, якщо сама людина не візьметься за розум! Бо якщо після операції вона знову обжиратиметься улюбленими стравами, солодощами та шкідливими продуктами, уся робота медиків виявиться марною. А ще треба додати надзвичайно шкідливе для здоров’я зависання українців у Інтернеті, яке під час карантину для багатьох стало страхітливим основним заняттям і викликало залежність. Та це – не лише психологічна проблема, але й величезна небезпека для здоров’я себе та оточуючих, поганий приклад для дітей, але й малорухливий спосіб життя що є одним основних із факторів ожиріння, ослаблення імунної системи та загальної хворобливості організму • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост