Жінка віддала на усиновлення дочку, а коли дівчина виросла, вирішила її собі повернути

Коли Адріана звагітніла, була ще студенткою університету, не могла, як каже сама, собі дозволити виховувати дитину • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

Хоча вона колись мріяла стати мамою, усе ж прийняла страшне рішення віддати дитину, пише  газета ЯСНО.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО

 “Я завжди мріяла стати мамою одного разу. Просто тоді не була готовою, – заявила вона. – Після кількох місяців страждань над своїм вибором, я прийняла важке для себе рішення – віддати доньку на усиновлення. Моєю єдиною втіхою була обіцянка, яку дали прийомні батьки, що вони будуть тримати мою дочку поруч і купати її в безумовній любові”.

Згодом Адріана вийшла заміж,  народила трьох хлопчиків, усиновила сина друга сім’ї… але весь час думала про свою дочку.

 “Поки я насолоджувалася материнством, думки блукали десь біля моєї доньки. Я часто витягувала з-під ліжка коробку пам’яті, в якій були фотографії та листи, надіслані прийомними батьками, – запевнила жінка. –     Одного разу усиновлювачі запросили нас із чоловіком провести день у зоопарку. Я була дуже щасливою.

Перед прощанням я засунула дівчинці пасмо світлого волосся за вухо і сказала:” Я люблю тебе “. Вона сором’язливо посміхнулася і прошепотіла: “Я теж тебе люблю”.

Адріана та її дочка протягом багатьох років бачились, але їхні розквітлі стосунки засмутили усиновлювачів.

Вона пояснила: “Ми дізналися, що усиновлювачі більше не підтримують її стосунки з нами. Їй було наказано вибирати між її родиною та сім’єю усиновлювачів. Вони звинуватили мене у змові і спробі викрадення їхньої дочки. Вони поставили під сумнів мої мотиви і розбили моє серце. Я сиділа ошарашена. Що я зробила, щоб цього заслужити? Через кілька днів усиновлювачі скасували фінансову підтримку нашої дочки і сказали, що шкодують про усиновлення. Вони відвернулись від моєї дівчинки і відреклися від неї. Я довірила їм свою доньку, і тепер вони її покинули. Біль від того, як моя дочка перенесе втрату, був майже таким ж нестерпним, як і того дня, коли я залишила лікарню без неї”.

Тоді Адріана з чоловіком вирішили усиновити дочку • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост