Жінка народилася без матки, їй сказали, що ніколи не зможе мати дітей, але вона таки стала мамою

Дівчина про страшну новину дізналася у 16-річному віці. Їй лікарі повідомили, що вона народилася без матки і перспектива материнства у неї дуже сумнівна • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

Кітті Каннінгем з Британії дуже важко сприйняла звістку, довго не могла змиритися, але згодом знайшла вихід з ситуації. Нещодавно вона повідомила, що стала матір’ю. І допомогла їй у ньому дівчина Джемма, що виступила сурогатною мамою і виносила дитя, пише  газета ЯСНО.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО

Жінка  розповідає про своє щастя після народження сина Джаспера  і каже, що стала найкращими подругами з сурогатною мамою дитини, адже вона здійснила її найбільшу мрію.

«Мій чоловік сказав, він воліє мати мене без дітей, ніж дітей з кимось іншим. Тепер він отримав і те, і інше – це просто неймовірне відчуття «, – зізналася Кітті.

32-річна жінка страждає на синдром Майєра-Рокітанського-Кюстер-Хаузера, внаслідок чого матка недорозвинена або навіть відсутня.

Лише одна з 5000 жінок хворіє на це захворювання, а у випадку Кітті у неї були яєчники для вироблення яйцеклітин, але матка не могла розвинутися.

Утім її мрія про материнство стала реальністю після того, як вона познайомилася з 34-річною Джеммою Блек, яка на той час була вагітною дитиною іншої пари.

Через три місяці після народження свого першого сурогатного немовляти, Джемма запропонувала допомогти Кітті і завагітніла їх дитиною через ЕКО в січні.

4 жовтня жінка народила хлопчика, що важив 4 кілограми 100 грамів.

Оглядаючись на свою підліткову травму, Кітті каже, що була в глибокій депресії, коли лікарі сказали, що єдиний спосіб, яким вона коли-небудь зможе мати власну біологічну дитину, – це сурогатне материнство.

 «Мені було 16 років, але в мене не було менструації. Я хвилювалась і пішла на обстеження, – пригадує Кітті. – Мені провели кілька обстежень і сказали, що я не маю матки. Це було шоком і дуже лякало. У підлітковому віці така новина є дуже страшною.  У мене не було хлопця і прийняти звістку мені було страшенно важко».

Через п’ять років дівчина познайомилася з Джеймсом. Пара незабаром одружилася і дуже хотіла мати дитину.

Після цілого року обстежень, навесні 2018 року Кетті почала шукати сурогатну матір для власної дитини.

Через два місяці на зустрічі, організованій медичним центром для знайомства пар із жінками, що є сурогатними матерями,  вона познайомилися з Джеммою. Жінка на той час мала трьох власних дітей і виношувала малюка для однієї пари. Через 10 місяців жінки зустрілися знову і подружилися • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост