У Чехії чоловік прийшов у поліцію і попросив посадити його на зиму у в’язницю

Працівники поліції в Трутнові були шоковані через нетрадиційнитй випадок, що трапився днями. До них завітав 26-річний чоловік і запитав, чи не могли б його на зиму посадити за грати. Поліціанти погодились… адже виявилося, що за плечима у молодого рецидивіста цілих 16 злочинів.

Як повідомляє чеське видання hradecka, наразі йому інкримінують крадіжку та порушення внутрішньої свободи.

“Згідно з обвинуваченням, він викрав транспортний засіб, щоб отримати кошти, у кількох випадках його змусили проникнути у магазини, де він викрадав продукти харчування, алкоголь та цінності, які монетизував, а також він ночувавав у чужому будинку. Крім усього іншого, він пограбував друга, який запросив його в гості, і останнє, але не менш важливе: він ходив до продуктового магазину без грошей щонайменше п’ять разів “, – заявив представник поліції, додавши, що в цілому він спричинив майже 50 000 крон (64 500 гривень). Чоловік раніше був засуджений за крадіжку.

Поліція допитала чоловіка. Однак йому не слід надто сподіватися на те, що навесні знову вдасться змінити адресу. Принаймні не навесні наступного року. Йому загрожує до восьми років за гратами.

ЗакарпатПост