34-річний ужгородець украв та перепродав чужу машину. Сказав, що знайшов посеред вулиці

34-річний мешканець обласного центра викрав чужий автомобіль та в подальшому перепродав його.  Поліцейські швидко викрили зловмисника та повернули автівку потерпілому. Підозрюваному загрожує до 5 років позбавлення волі

До Ужгородського відділу поліції звернувся житель обласного центру, який повідомив, що його автомобіль марки  «Opel Vectra» зник.

На виклик негайно виїхали працівники  слідчо-оперативної  групи та оперативники Ужгородського відділу поліції.

Потерпілий пояснив, що транспортний засіб був несправний і він залишив його на деякий час на вулиці Станційній в Ужгороді. 

Оперативники опрацювали відео з камер спостереження, отримали свідчення очевидців події та встановили особу, причетну до скоєння злочину. Ним виявився 34-річний житель міста. 

Аби викрасти автомобіль чоловік замовив евакуатор та доставив іномарку до гаражного кооперативу. В подальшому чужу автівку зловмисник перепродав. 

Поліцейські розшукали транспортний засіб,  вилучили його та повернули законному власнику. 

Фігуранту справи слідчі поліції повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України, тобто незаконенне заволодіння транспортним засобом. Санкція вказаної статті передбачає до п‘яти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

ЗакарпатПост