Анатолій Полосков приступив до роботи і розповів про те, чим займався раніше

Учора в нього був перший робочий день після призначення 7 грудня.

Анатолій Полосков народився 31 січня 1968 року. У 1987-89 рр проходив строкову військову службу. Із початку 90-их рр працював судовим виконавцем Великоберезнянського районного народного суду Закарпатської області, юрисконсультом, контролером-ревізором відділу банку  «Україна» у Закарпатській області, повідомляється на сайті ОДА.

Паралельно здобував освіту за фахом правознавство, навчався у Національній юридичній академії України імені Ярослава Мудрого, яку завершив у 1997 році. У 1999 році –  начальник юридичного відділу дирекції банку «Україна» по Закарпатській області. У квітні 2000 року призначений заступником директора з юридичних питань виноробної компанії Шато-Чизай, яку очолив у 2011 році. Тут  працював до призначення на посаду голови Закарпатської ОДА.

Анатолій Полосков про роботу на виноробному підприємстві:

«Усе, чим сьогодні є Шато Чизай – від виноградників і виробничих майданчиків до офісів і виносховищ, від нової невідомої першої приватної виноробні Закарпаття до знаного в багатьох країнах світу бренду – все це побудовано з нуля руками цих людей, командою Шато Чизай. В цій команді є дівчата, які ще не народилися в той час, коли мій шлях з Чизай був вже розпочатий, і це так важливо – бути поруч з молодим поколінням, від якого ти вчишся, яке вчиться від тебе. Ми разом робимо те, що приємно дивує всіх гостей, які відвідують Закарпаття, або коштують закарпатське по всьому світу. Як цього досягти? Дуже просто: коли робиш свою справу, надаєш послуги, виробляєш продукт, коли ти говориш і пишеш про Закарпаття, то думай не про себе і про свій успіх, а про відповідальність перед людьми, краєм, країною.»

Анатолій Полосков активно займався розвитком аграрної сфери області та виноробства, туризму й підтримкою місцевих закарпатських виробників, пропагуванням їхньої продукції.

Очолював Асоціацію виноградарів та виноробів Закарпаття, громадську спілку «Дорога вина та смаку Закарпаття».

Одружений, має сина.

ЗакарпатПост