Страшна аварія на Свалявщині: люди пишуть одне, у поліції заявляють інше. Хто винуватий?

Страшна нічна аварія на Свалявщині викликала бурхливе обговорення, адже її ймовірним учасником стала дружина чиновника, яка, кажуть, ще й була нетверезою.

Отже, ось що офіційно повідомила поліція:

Вчора, 9 грудня, близько 20:30, до поліції Сваляви надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участі двох автомобілів марки «Chevrolet» та «BMW».За викликом негайно прибули інспектори групи швидкого реагування та слідчо-оперативна група місцевої поліції. Правоохоронці встановили, що за кермом автомобіля «Chevrolet» перебував 20-річний мешканець села Солочин, а автівкою «BMW» керувала 41-річна жителька села Поляна.В ході проведення першочергових слідчих дій поліцейські попередньо з’ясували, що при в’їзді в Сваляву, зі сторони села Голубине, водій «Chevrolet» виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з автомобілем «BMW». Внаслідок аварії тілесні ушкодження отримав 20-річний водій автомобіля «Chevrolet». Його було госпіталізовано до медзакладу де йому надали необхідну допомогу.

На місці події слідчі склали схему ДТП, опитали очевидців та відібрали сліди біологічного походження з подушок безпеки та керма обох автомобілів для проведення судових експертиз.

Окрім цього, в обох кермувальників відібрали зразки крові для проведення аналізу на стан сп’яніння.

Наразі за даним фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху.

Транспортні засоби поміщено на спецмайданчик. У справі призначено низку експертиз для встановлення об’єктивних обставин аварії”, – йдеться у повідомленні.

Однак у коментарях люди пишуть, що все було навпаки.

Також, як повідомляють закарпатські сайти, за кермом BMW перебувала жінка колишнього голови села Голубине Михайла Капустея. Йдеться про те, що водійка була у стані алкогольного сп’яніння. Крім того, повідомляється, що водія Chevrolet доправлено до лікарні і йому травматологічного діагностовано перелом 2 ребра та ключиці.

Тож на чиєму боці правда?

ЗакарпатПост