Гороскоп від закарпатської ворожілі Цилі. 14 – 20 грудня 2020 року. Здоров’я, любов, гроші

Циля – закарпатська ворожіля, яка живе під густим пралісом. Від природи вона отримує свою силу та мудрість. У горах вона ближча до неба, що дає їй ясність думок. Ворожка запропонувала газеті ЯСНО унікальний гороскоп, складений не лише за рухом зірок, але й за сприяння стихій, за допомогою яких вона лікує та передбачає майбутнє. Такий гороскоп ви не знайдете більше ніде.

ОВЕН

Цього тижня Овни будуть собою дуже задоволені, адже докладуть максимум зусиль, аби змінитися і покращити своє життя. Необхідно взяти себе в руки та показати власну надійність, силу та тверезість життєвих розрахунків. Якщо не вистачає внутрішніх резервів та спокою – пустіть у хід свою харизму.

ТІЛЕЦЬ

Новий тиждень для Тельців буде сприятливим. У вас буде чудовий настрій, на роботі легко вирішуватимуться справи, втім на вашому шляху все ж таки зустрінуться негаразди. Вам буде складно спілкуватися з коханою половинкою. Постарайтеся обговорити всі моменти, які вас найбільше хвилюють.

БЛИЗНЮКИ

Новий тиждень для Близнюків пройде в шаленому темпі, вам треба бути рішучими та навчитися швидко приймати рішення. Якщо відчуєте, що виконуєте роботу, яку вам хтось нав’язує – швидко позбавляйтесь від неї, адже в іншому разі – у вас зовсім не буде вільного часу і ви втратите ентузіазм до всього, чим займаєтеся.

РАК

Зорі віщують Ракам доленосні події, які можуть змінити ваше життя. Ймовірно, вам прийде хороша звістка, або ж ви отримаєте нову пропозицію щодо зміни своєї діяльності. Втім астрологи кажуть, що для того, аби отримати бажане, доведеться чимось пожертвувати. На вихідних не бійтеся покинути власну зону комфорту та почніть робити те, на що раніше не наважувалися.

ЛЕВ

Цього тижня на вас чекатимуть багато подій, зустрічей та нових знайомств. Якщо у вас немає коханої половинки, то не бійтеся написати людині, до якої відчуваєте щось більше, аніж дружбу. Саме такий сміливий крок стане рушійною силою вашого майбутнього.

ДІВА

Щоб визначити свої перспективи на майбутнє, почніть спілкуватися не лише з друзями та колегами, але й з діловими партнерами, чи конкурентами. Початок тижня – сприятливий період для інтелектуальної праці та творчості. Однак у середу астрологи радять не підписувати важливих документів та не здійснювати важливих операцій.

ТЕРЕЗИ

Новий тиждень сприятливий для втілення найскладніших проєктів на роботі, на які ви давно не наважувались. Розраховуйте лише на свої сили, якщо будете довіряти важливі завдання колегам – вони можуть вас підвести. Зберігайте холодний розум та стриманість на роботі. Саме ці якості дозволять досягнути висот, про які ви раніше навіть не мріяли.

СКОРПІОН

У Скорпіонів новий тиждень пройде досить спокійно та легко. Всі складні питання ви зможете швидко вирішити, тож у вас з’явиться час на себе та на вивчення чогось нового. У вівторок можуть виникнути фінансові труднощі та затримка зарплати, але це не привід конфліктувати з начальством, оскільки ситуація зміниться в кращу сторону.

СТРІЛЕЦЬ

Новий тиждень для Стрільців прогнозує успіх та благополуччя. Будьте обережні щодо конфліктів, постарайтеся ні з ким не сваритися, адже непорозуміння минуть, а поганий слід залишиться. На роботі справи будуть йти добре, тиждень пролетить насичено та яскраво. У вас все буде легко і добре виходити.

КОЗЕРІГ

На Козерогів цього тижня чекають не дуже втішні новини. Намагайтеся розумно сприймати інформацію та не кидайтеся в крайнощі. Роботи цього тижня буде не надто багато, тож на додатковий фінансовий підробіток розраховувати не варто.

ВОДОЛІЙ

Цього тижня Водолії здивують усіх своїми організаторськими здібностями. У понеділок можете сміливо підписувати важливі документи, вирішувати фінансові питання чи переїжджати на нову квартиру. Усі масштабні події будуть вам на користь. Уникайте конфліктів та суперечок. Не осуджуйте інших, а краще займіться собою. Подумайте, як правильно реалізувати поставлену ціль чи досягнути мрію.

РИБИ

Цього тижня будьте відкриті до нових пропозицій, і вони почнуть до вас надходити. У вирішенні ділових питань покладайтеся на свою інтуїцію, адже логіка навряд чи приведе вас до бажаних результатів. По можливості розберіться з боргами та не відкладайте незавершені справи. Вільний час присвятіть саморозвитку. Йдеться про професійні навички, які допоможуть вам у роботі. Будьте спокійними та уважними, не поспішайте, постарайтеся все робити вдумливо.

ЗакарпатПост