Шестеро жінок із Берегова обікрали киянку

Діяли за звичною схемою – декілька осіб закривають жертву і крадійку від небажаних очей, інші – дивляться чи немає небезпеки.

Про випадок повідомляють на сторінці Київ Оперативний.

Як зазначають, на цей раз їм не пощастило – одразу після крадіжки гаманця із сумки дівчини 1996 року народження їх затримали співробітники поліції. Збиток складає близько 6 тисяч гривень. Зловмисниці є мешканками циганського табору під Береговом.

“Близько 19:00, прямо на Хрещатику, нікого і нічого не соромлячись, ця банда знову здійснила крадіжку. Схема стандартна – декілька осіб закривають жертву і крадійку від небажаних очей, інші – дивляться по сторонам і виглядають небезпеку. На цей раз їм не пощастило – одразу після крадіжки гаманця із сумки дівчини 1996 року народження їх затримали співробітники поліції #ОПВ #УКР. Збиток складає близько 6 тисяч гривень. Затримані: 1. Балог Єлизавета Андіївна, 2001 року народження. Двічі судими за крадіжки. 2. Кіш Зіта Йосипівна, 1998 року народження. Раніше двічі судима за крадіжки. 3. Лакатош Еріка Тіберіївна, 2001 року народження. Саме вона і здійснила крадіжку. 4. Лакатош Світлана Яношівна, 1992 року народження. 5. Гереч Джульетта Даніелівна, 1985 року народження. Всі приїхали на заробітки до Києва з окремого хутора у місті Берегове. Ви ж розумієте, що оце неподобство не завершиться ніколи…?” – йдеться у повідомленні.

ЗакарпатПост