В Ужгороді продають будинок за майже 10 мільйонів гривень. ФОТО

Хтось хоче продати хату, а хтось купити, хтось шукає квартиру, а комусь потрібно її продати.

Газета «Закарпатські оголошення» розповідає нам про цікаву нерухомістю, що продається в Ужгороді та на Закарпатті.

Нині розповімо про триповерховий п’ятикімнатний будинок на вулиці джерельній (район Шахти), що продається за 350 тисяч доларів (9 831 462 грн).

Площа будинку 300 метрів квадратних, біля нього є 14 соток землі. Хату зведено у 2011-2015 роках, стіни з цегли, є індивідуальне опалення.

Ось що про неї пише господар:

«Будинок в екологічно-чистому районі міста , збудований по новітнім технологіям «Умный дом» з використанням якісних оздоблювальних матеріалів. Загальна площа 300 кв.м ., 1 поверх : хол з терасою, вмонтована кухня та техніка, кабінет з каміном у стилі модерн, с\вузол, 2 поверх : велика спальня з ванною кімнатою, 2 спальні, ванна, с\вузол, ; цокольний поверх, сауна , зона відпочинку з терасою, котельня, прачечна, гардероб. Будинок облаштований відео наглядом, сигналізацією, центральний пило всмоктувач, автоматика на ворота та огорожу, гараж на 2 авто. Земельна ділянка 14 сот. з виходом у ліс, ландшафтний дизайн, авто полив, всі комунікації, своя вода ( артезіанська ), під’їзна дорога асфальт та брущатка. Заходи – живи!»

Хату господар продає з меблями, у ній дизайнерське оформлення приміщень, є камін, гараж, два санвузли, сауна, у дворі ландшафтний дизайн.

Не будинок – а мрія!

ЗакарпатПост