Терпець людей урвався! У Києві – масові протести проти локдауну

Люди вже не витримують карантинних обмежень, масово закриваються підприємства і українці втрачають роботу. Ідуть зимові свята, а в великої кількості наших земляків навіть немає з чого закупити продукти.

Тож і не дивно, що невдоволені вийшли на масштабну акцію протесту.

Мітингувальників оточила поліція.

Співробітники Національної поліції спільно з військовослужбовцями Національної гвардії України перейшли до посиленого режиму забезпечення публічної безпеки у зв’язку з акціями протесту в центрі Києва.

“Сьогодні біля Верховної Ради України та інших органів державної влади в центрі столиці заплановано проведення масових заходів. Щоб не допустити жодних правопорушень та забезпечити мирне проведення акцій, правоохоронці посилили заходи безпеки в урядовому кварталі”, – повідомляє прес-служба Нацполіції України.

Утім нормалного діалогу мітингувальників із поліцією не виходить, мітингарів ніхто не хоче чути.

Як ексклюзивно газеті ЯСНО повідомили присутні на акції протесту закарпатці, вони пішли наразі до офісу Президента. Учасники вимагають скасувати карантинні обмеження для малого і мікробізнесу, а також ухвалити законопроєкти № 3853−1 (2) і № 3993, спрямовані на захист спрощеної системи оподаткування.

ЗакарпатПост