На Перечинщині у реконструйованій будівлі запрацював сучасний дитсадок. ФОТО

15 грудня, напередодні Дня святого Миколая дітки Тур’є-Реметівської територіальної громади,  що на Перечинщині, отримали чудовий подарунок: у реконструйованій будівлі запрацював сучасний дошкільний навчальний заклад.

Привітати жителів села із такою приємною подією завітали: заступник голови Закарпатської обласної ради Денис Ман, депутати облради – Євген Плавайко, Михайло Лаба, представники районної влади та ін.

У своїх промовах посадовці зазначили, що дитсадок працюватиме на розвиток громади та запевнили, що це не останній проєкт, підтриманий  коштом державного та місцевого бюджетів. Проведені роботи дозволять відкрити додаткові групи в дитсадку.

Денис Ман привітав громаду  від імені депутатського корпусу  краю та наголосив, що робота із покращення матеріально-технічної бази закладів освіти – серед пріоритетів у роботі обласної ради.

«Ми докладатимемо максимум зусиль, аби наша малеча зростала, навчалася та виховувалася у належних, комфортних умовах», – наголосив у вітальній промові  Денис Ман.

Зі свого боку голова громади Надія Девіцька подякувала Денису Ману та відмітила, що «будучи представником облдержадміністрації у 2016році та депутатом облради Денис Миколайович ініціював розгляд питання щодо фінансування за кошти Державного фонду регіонального розвитку будівництва садочка в селі», та наголосила на  важливості  взаємодії  громади із народними депутатами у вирішенні актуальних  питань. “Завдяки Денису Ману та Роберту Горвату кошти державного бюджету були спрямовані на вирішення проблеми, що існувала в громаді роками, і бачимо чудовий результат”, – відзначила Н.Девіцька. Про це повідомляє пресслужба Закарпатської облради.

Фото О. Копанича.

ЗакарпатПост