Закарпатка почувалася дуже самотньою, панічно боялася зимових свят, бо влітку втратила чоловіка і сина, але знайшлась людина, яка прийшла на допомогу

Проводити зимові свята на самоті дуже болісно, адже самі в ці дні дуже хочеться відчути родинне тепло та бути поруч із близькими. Тому газета ЯСНО започаткувала  акцію «Зимові свята разом», аби підтримати тих, хто залишиться у ці дні наодинці зі своєю самотністю. І приємно, що закарпатці до неї активно долучаються.

Нам уже прийшов лист від Катерини Маркович із Хустщини. Жінка влітку втратила сина та чоловіка одночасно і це Різдво перше, яке вона проведе без рідних. Та її біль вирішила розділити Лідія Тимко з Ужгорода. Вона вже надіслала подрузі листівку і запросила до себе на зимові свята.

Ось що нам написала Катерина:

«Дякую за гарну акцію! Я дуже боялася Різдва, адже вперше в житті мала його зустріти в чотирьох стінах одна. У липні у страшній аварії у Чехії загинув мій єдиний син Василь та коханий чоловік Дмитро. Немає слів, щоб передати біль моєї втрати. Будинок став для мене пусткою і увесь світ не милий. Я не знала, як святкуватиму зимові свята, коли всі веселяться, а я щоночі плачу. Хотілося просто втекти на безлюдний острів. Та газета ЯСНО запровадила акцію «Зимові свята разом» і мені написала листа студентська подруга Ліда з Ужгорода. Це було неочікувано, адже лист надійшов у конверті поштою. Мені стільки років ніхто не писав… А тут листоноша принесла і вручила в руки. Це – дуже приємно! Паперові листки – це не повідомлення в Інтернеті, вони особливі! І я дуже вдячна Лідії, що вона про мене згадала. Я зателефонувала їй подякувати і ми проговорили кілька годин. Вона запросила мене на зимові свята до себе в Ужгород і я  поїду, бо це для мене чудова можливість відключитися від поганих думок. Спасибі за чудову акцію! Я долучилася теж – написала листа знайомій старенькій бабусі із сусіднього села і відправила їй посилку з продуктами. Хай порадіє і хай ці свята для всіх будуть щасливими!»

Приємно, що закарпатці – люди добрі, готові завжди поділитись власним теплом та охоче підтримують інших.

ЗакарпатПост