Site icon zakarpatpost.net

Читайте у свіжому номері газети ЯСНО №51

User comments

Після пандемії коронавірусу насувається пандемія щеплень

Що думають про вакцинацію наші земляки та найближчі сусіди

Коронавірус атакує світ уже більше року, а в Україні паніка не вщухає навіть незважаючи на те, що наразі кілька компаній заявили про успішне тестування вакцин і готові продавати їх світові.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО

Наша держава планує придбати вакцину європейських та американської компаній. Це може бути британська вакцина AstraZeneca, США – Moderna і Pfizer та німецька Biontech. Про це та більше – у газеті ЯСНО.

Традиції, які скорочують життя людей

Традиції треба підтримувати, традиції не вмирають, шануймо та зберігаймо традиції… чи не на кожному кроці можна почути такі гасла, що нагадують якісь політичні. Та чи дійсно усі традиції такі хороші і чи справді їх треба зберігати та ще й примножувати, як прийнято вважати? Неймовірно цікаві деталі – у газеті ЯСНО.

Люди хрестилися, коли її бачили

Стерво кляте, захомутало хлопчину так, що геть здоровий глузд втратив! – не могла вгамуватися Марія

 «Ти з цією куркою одружишся? Та вона п’явками тебе нагодувала! От вони й кров смокчуть із твого серця! Подивись на себе, як ти зсох, наче ціп, відколи з цією пройдисвіткою зв’язався! Не пара вона тобі!» – кричала Марія на сина, який заявив, що одружитися хоче. Що ж відбувалося далі – у газеті ЯСНО.

Помираючий батько дав братові та його дітям більше грошей, ніж він мені і дружина зносить мені голову

Що робити чоловікові, коли після смерті батька, він із братом не може поділити майно. А тут ще й дружини обох підливають масла у вогонь. До газети ЯСНО звернувся за порадою закарпатець Павло, чоловік просить розсудити його з братом і питає, як заспокоїти свою жінку. Шокуючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Я переїхала за кордон заради щасливого життя зі своїм чоловіком і тепер відчуваю себе в пастці та самотності

Що робити жінці в чужій країні, не знаючи мови? Заради сімейної ідилії вона покинула вдома все, але зараз почувається, наче у пастці. До газети ЯСНО звернулася за карпатка Ірина з проханням допомогти їй розібратись у ситуації, зо склалася. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Найкраща подруга вагітна від мого чоловіка, та він переконує, що то – не його дитина

Що робити, коли зраджують двоє тих, кому людина довіряє найбільше – чоловік і найкраща подруга? Вони закрутили роман за спиною дружини і інтрижка закінчилась вагітністю. До газети ЯСНО звернулася за карпатка Каріна. Жінка у відчаї і просить поради. Далі – у газеті ЯСНО.

Чотирирічна дівчинка точно передбачила  вагітність, термін і стать двійні матері

Жінка народила недоношених близнюків під час карантину, після того як її чотирирічна донька передбачила вагітність, стать своїх братів і сестер і навіть час їхнього народження. Що ж відбувалося далі – у газеті ЯСНО.

Пересаджені жінці чоловічі руки стали менш волохатими

Жителька індійського міста Пуне в результаті аварії втратила обидві руки. Але їй пересадили донорські, щоправда, від чоловіка. Як повідомляє видання Asia One, з часом вони поміняли колір і стали менш волохатими. Вражаючі деталі – у газеті ЯСНО.

Дівчинку викрали двоє чоловіків і загубили. Її виховали в лісі тварини

Марині Чапман тоді було всього п’ять років. Вона грала в пісочниці, і навіть не помітила, як перед нею з’явилися двоє чоловіків зі злим умислом. Вони викрали дівчинку і для чогось залишили в Колумбійських джунглях. Неймовірно цікаві деталі – у газеті ЯСНО.

Жінка народила дитину для шкільного друга та його коханого

Мешканка англійського міста Портсмут, графство Гемпшир, стала сурогатною матір’ю для свого шкільного друга-гея і його чоловіка. Як повідомляє видання The Mirror, жінка пішла на цей крок зі схвалення коханого. Більше – у газеті ЯСНО.

Плем’я, яке ніколи не спить: шокуючі традиції індійців

Плем’я живе в джунглях Амазонки. Чисельність населення складає всього 400 осіб.

Бенкетах впевнені, що сон послаблює їх. Вони також вірять, що хто одного разу заснув, може прокинутися зовсім іншою людиною. Замість повноцінного сну бенкетах дрімають кілька разів на день по 20-30 хвилин. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Жінка  втопила новонародженого сина в туалеті, бо він їй був непотрібним

• Мати втопила немовля у вигрібній ямі

• Дитина пробула між фекаліями цілу добу

• Жінка попросила сусіда закопати тіло у лісі

• Ганна сказала: «Я не хотіла цю дитину. Я навіть не знаю, хто її батько»

Поліція заявила, що 35-річна жінка, ідентифікована як Ганна, таємно віднесла доношеного хлопчика в туалет біля її будинку.

Правоохоронці переконані, що вона дозволила дитині навмисно провалитися через отвір, намагаючись позбутися сина. Вражаючі деталі – у газеті ЯСНО.

Чоловіки обезголовили двох поліцейських і продали відрізані голови на ритуал

Двоє чоловіків заарештовано за те, що вони відрізали голови двом поліцейським та продали їх.

Слідчі в Нігерії розслідують жахливу справу. Підозрюваних звати Аліу Мубарак та Адевале Абіодун, а поліція заявила, що вони зізналися у моторошному злочині. Неймовірно цікаві деталі – у газеті ЯСНО.

23-річний чоловік втопив 11-місячного сина в річці, вважаючи, що він – диявол

Батька визнано винним у вбивстві свого сина, якого він кинув на вірну смерть у холодну річку, бо, мовляв, подумав, що малюк перероджується і стає дияволом.

23-річний Зак Беннет-Еко убив 11-місячного Закарі, а потім пішов до кафе і розважався, поки рятувальники побивалися, щоб врятувати хлопчика. Шокуючі подробиці – у газеті ЯСНО.

28-річна мати майже від народження катувала доньку: розрізала вени та колола шприцем відбілювач, бо не любила її

 Мама-монстр розрізала свою дівчинку лезами для бритв і вколола їй відбілювач у вени, оскільки її не любила.

28-річну Езгі Коручу звинувачують у катуванні 18-місячної дочки Ейлюль Міри в місті Авчілар у Стамбулі, Туреччина. Про це та більше – у газеті ЯСНО.

Жінка не змивала туш з очей 25 років, і навіть лікарі були шоковані тим, що побачили

Австралійка Тереза ​​Лінч дуже любила користуватися косметикою, туш для очей була обов’язковим предметом в її косметичці. Звичайно, вона знала, що косметику потрібно змивати щодня, але їй було лінь. Понад 25 років вона не вмивалася перед сном і прала косметику тільки в рідкісних випадках. Більше – у газеті ЯСНО.

Хвора на ковід жінка на смертному ліжку під апаратом штучного дихання народила хлопчика після того, як вірус знищив цілу родину

Новонароджена дитина є єдиною, хто вижив у сім’ї, яку знищив Covid-19

Мати народила хлопчика, коли лежала під апаратом штучної вентиляції легенів.   36-річна Світлана Сорочинська захворіла на коронавірус, відвідуючи свого 64-річного  батька у лікарні, де йому зробили операцію на серці. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Підліток втратив нижню частину тіла, але дивом вижив, хоча лікарі переконували, що помре

Підліток кинув виклик всім шансам, переживши жахливу аварію, коли на нього перекинувся  навантажувач, погодившись ампутувати нижню половину тіла. Лорен Шауер їхав навантажувачем через міст, коли перекинувся, злетів у прірву і величезна машина притиснула його до землі. Вражаючі деталі – у газеті ЯСНО.

Найвищим юнаком світу є 221 сантиметровий китаєць

Школяр з Китаю став найвищим підлітком у світі. Як повідомляється на сайті Книги рекордів Гіннеса, зріст хлопчика – 221 сантиметр. Далі – у газеті ЯСНО.

Собаку знайшли прив’язаним до лавиці з запискою від дитини

Домашнього улюбленця волонтерка знайшла прив’язаним до лавиці в парку. Поруч була записка, написана дитячим почерком про те, що той, хто залишив собку, прагнув врятувати тварину від жорстоких родичів. Що ж відбувалося далі – у газеті ЯСНО.

Покинутому хлопчику кіт замінив батька

Малюка довго ніхто не забирав з пологового відділення. Буває таке. Відмовилися і як на зло ніхто не виявляв бажання. Так що, малюк застряг там і його тимчасово визначили на вільне ліжечко. Але, як ви розумієте, його це не дуже влаштовувало і він кричав так, що вуха закладало. Неймовірно цікаві деталі – у газеті ЯСНО.

Жінка врятувала собаку після того, як зла господиня прив’язала до неї камінь і кинула в річку

Героїчна перехожа врятувала собаку з річки після того, як жорстока хазяйка прив’язала до шиї вихованця величезну брилу і кинула у воду.

31-річна Шарлін Летем визнала свою провину в заподіянні страждань тварині після того, як Белу врятували. Про це та більше – у газеті ЯСНО.

Курей перестануть катувати

Страждання домашньої птиці  нарешті закінчаться, але не в нас, а в Чехії. Там прийняли закон про заборону на вирощування в клітках і штрафуватимуть тиранів

На багатьох фермах тварини утримуються просто в жахливих умовах. Особливо це стосується домашньої птиці. Часто кури все життя живуть у тісних клітках, їх нещадно експлуатують, не даючи змоги навіть розпрямити крила. Кури ходять по трупах інших птахів, ніколи не бачать сонячного світла. Їх нашпиговують гормонами, щоб швидше росли і різними хімікатами, аби більше неслися… І таких випадків, на жаль, дуже багато. У тому числі у нас, в Україні. Більшість птахофабрик діє саме за такими фашистськими принципами. Більше – у газеті ЯСНО • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост

Exit mobile version