Господарі принесли кошеня приспати, але в притулку цього не зробили


Кішечка Кенга народилася з фізичним відхиленням – її передні лапки не можуть тримати вагу тіла. Тому господарі вирішили віддати кошеня на усипляння, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО

Скоріш за все, життя Кенги обірвалася б в цей же день, якби не одна співробітниця ветеринарної клініки. Вона побачила незвичайну кішечку і забрала її у колишніх господарів. Жінка тут же зв’язалася зі своїм знайомим з притулку, в якому живуть тварини, що народилися неповноцінними. У центрі кішечку обстежили і сказали, що її захворювання не піддається лікуванню. Але, незважаючи на це, вона може жити звичайним життям, якщо про неї будуть добре дбати.

Кензі пощастило. Жінка на ім’я Джойс, дізнавшись про незвичайну кішечку, зв’язалася з притулком і вирішила забрати кошеня собі. У Джойс вже жили дві кішки в квартирі,вони із задоволенням прийняли в свою сім’ю Кенгу. Через декілька місяців жінка завела ще двох маленьких кошенят. І яким же було її здивування, коли вона побачила, що Кенга почала піклуватися про них, як про своїх власних дитинчат. Джойс була рада тому, що Кенга живе у неї, і тому вона вирішила завести ще одне кошеня з таким же відхиленням • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост