Збільшення губ викликало в молодої дівчини страшне інфекційне запалення

Алекс Оуклі, 25 років, касир, живе у Великобританії зі своїм нареченим Вілом, 25 років.

«У мене були дуже тонкі губи, і мені завжди хотілося зробити їх більш пухкими і великими. У вересні 2018 року я вирішила піти на пластику. Коли Вілл наполягав, що це мені не потрібно, я проігнорувала його слова, бо думала, що модні губи додадуть мені впевненості. Від ін’єкції було боляче, але мені сподобались результати, та й мої друзі сказали, що вони виглядають чудово. Однак я хотіла, аби губи були більшими, тому зверталася до медсестри ще двічі протягом наступних кількох місяців, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО

Медсестра була обережною і відмовлялася робити стільки ін’єкцій. Але у квітні 2019 року друг порекомендував місцевого косметолога, тож я вирішила записатися на прийом.

Та жінка не мала медичної кваліфікації медсестри, але запевнила мене, що все буде добре.

Вона зробила сильну анестезію, тому я ледве щось відчувала, але наступного ранку губа пульсувала і сильно набрякла. Коли Вілл намагався мене заспокоїти, я надіслала панічну фотографію косметологині, яка наполягала, що набряклість знизиться. На роботі я намагалася якомога більше ховати рот, відчуваючи себе ніяково.

Наступного дня губи боліли ще більше. Я розповіла все начальнику, і він мене пошкодував та відпустив додому. Я записалася на прийом до хірурга.  До мого приїзду у клініку мене боліли вже й зуби, я ледве могла говорити. Лікар сказав, що вважає це інфекцією, але не вміє її лікувати, тому виписав антибіотики і відправив мене додому.

У паніці я знову повідомила косметологиню, що була в лікарні. Вона дуже негативно зреагувала, відмовляючись відповісти на будь-яке моє запитання про те, що робити далі. Я проклинала себе за те, що не звернулася до кваліфікованого медичного працівника, щоб отримати філери (наповнювачі).

У відчаї я почала шукати косметолога, що зміг би мене прийняти. На щастя, знайшлась одна лікарка. Коли вона мене оглянула, сказала, що наповнювачі спричинили абсцес, який зупиняв приплив крові до верхньої губи і що гній може спричинити розрив моєї губи.

Лікарка встромила голку в мою губу… і це було нестерпно боляче.

Даючи мені сильніші антибіотики, лікарка пояснила, що відсутність підготовки у косметолога означає, що я заразилася інфекцією, оскільки вона не очищала мені губи належним чином до того, як зробили ін’єкцію. Повернувшись додому, я не могла заснути, лежати доводилося з бинтом у роті, поки з губи витікав гній. Але наступного ранку це виглядало набагато краще, а ще через день набряклість повністю зникла, мені стало краще.

Я з гнівом хотіла повідомити косметологиню про те, що сталося, але вона заблокувала мене у всіх соціальних мережах. Поки лікар заохочував мене піти в поліцію, я просто хотіла забути про все. На щастя, у мене немає шраму, але збільшувати губи я не буду вже точно. Я б порадила й іншим дівчатам не робити цього, бо процедура може закінчитись для когось ще гірше • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост