Святий Миколай нині завітав до вихованців Великоберезнянської школи-інтернату

Чи завітає Святий Миколай у навчальний заклад, чи принесе подаруночки та покладе їх під подушку?, – з неабияким хвилюванням переймалися маленькі вихованці Великоберезнянської школи-інтернат. Адже їхможна зрозуміти: по всій країні діють певні обмеження у зв’язку з поширенням коронавірусноїінфекції, особливо у дитячих закладах, аби убезпечити малечу від зараження.

Але Дідусь Чудотворець не міг не прийти…Особливо до тих, які так потребують уваги, любові, турботи і ласки.

Пакунки із солодощами та фруктамитрадиційно до Дня Святого Миколая одержали 140 вихованців загальноосвітньої санаторноїшколи-інтернат в смт Великий Березний сьогодні, 18 грудня, від колективуЗакарпатської митниці Держмитслужби. До речі, це єдиний унікальний в Закарпаттінавчальний заклад для дітей із бронхо-легеневими та серцево-судиннимизахворюваннями. Багато вихованців – діти-сироти, напівсироти, а також ізмалозабезпечених сімей. 

Справжнім дивом та сюрпризом було дляучнів перших класів, які  знайшли насвоїх ліжечках солодкі подаруночки. Малеча не сподівалася, що їхня мрія таки збудеться.

На знак вдячності, учні підготували чудовуноворічну програму з різними казковими виставами, піснями, віршиками татанцями. У школі була радісна атмосфера свята та дзвінкий дитячий сміх. «Це і єнайкращою нагородою для нас», – підкреслив головний митник краю Іван Бережнюк,тепло привітавши підопічних з прийдешніми різдвяно-новорічними святами,побажавши успіхів у навчанні, міцного здоров’я та здійснення мрій. Апедагогічному колективу пообіцяв, що закарпатські митники зрадістю продовжать багаторічну традицію і надалі піклуватимуться про своїх підшефних, повідомляє пресслужбаЗакарпатської митниці Держмитслужби.