Хазяїн відпустив свого лабрадора погуляти, а через деякий час собака повернувся додому з коровою на повідку

Про цей випадок розповів господар пса, Лю Шен, житель Китаю. Через обставини в особистому житті він вимушений був осісти в провінції Хунань. Сюди ж він перевіз свого пса – лабрадора, якого назвав Молодший брат, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО

Молодший брат з дитинства був натасканий приносити господареві всяке домашнє начиння – тапочки, газети і побутові речі. Все це було дуже доречно в умовах квартири. Але після переїзду в село, де лабрадор почав  багато часу проводити на вулиці, його «смаки» змінилися.

Наприклад, Молодший брат почав постійно тягнути додому речі сусідів, сміття із звалища, мертву птицю та інше. Але одного разу під гучний регіт господаря лабрадор привів додому чиюсь корову, притягнувши її силою за мотузку.

Корова неабияк пручалася, але пес був наполегливий. І вручив свою знахідку господареві. Чия це корова, чи віддали її назад власникам – невідомо • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост