Яка ялинка в Закарпатті найкраща. ФОТО. ГОЛОСУВАННЯ

Газета ЯСНО зібрала фото закарпатських ялинок у містах і вирішила провести голосування. Яка ж із них найкраща? Звісно, у кожного свої смаки і ялинка у рідному місті наймиліша, але хотілося б побачити загальну картину, яке новорічно-різдвяне дерево подобається найбільшій кількості закарпатців. Тому кожну ялинку буде представлено під окремим номером, а вам у коментарі треба написати тільки номер ялинки.

  • 1. Головна ялинка області, Ужгород, площа Народна

Ялинка має висоту 17 метрів. Привезено її із села Сюрте Ужгородського району. Прикрашено дзвіночками та кульками різних кольорів.

  • 2. Ужгородська міська ялинка

Ялинку подарувала Ужгороду мешканка міста. Їй було років 25. На прикраси в цьому році витратили майже 83 тисячі гривень.Ялинка має висоту 12 метрів. Прикраси – о основному срібні та золотисті кульки і сніжинки.

  • 3. Мукачівська ялинка

Вона штучна. Її встановлюють у місті вже 5 років. Висота дерева – 15 метрів.

  • 4. Хустська ялинка

Висота ялинки 15 метрів. Прикрашено її в основному різнокольоровими кульками.

  • 5. Свалявська ялинка

Колись тут була найстрашніша ялинка в області. Але  Свалява дивує… при чому приємно. Уже другий рік у місті штучна ялинка. Її висота 15 метрів.  Зовнішньо максимально наближена до живої лісової красуні.

  • 6. Берегівська ялинка

Берегівчани встановлюють ялинку завжди першими в області і там ялинка завжди оформлена зі смаком. У цьому році висота дерева 10 метрів.

  • 7. Перечинська ялинка

У Перечині вже далеко не перший рік прикрашають ялинку не штучну, не зрізану, а живу у всіх значеннях слова. Вона росте у центрі міста на площі Народній. Її вік – приблизно 50 років, висота 22 метри.

  • 8. Тячівська ялинка

Новорічне дерево традиційно встановили на площі Поштовій. Прикрашено ялинку переважно кульками, дзвіночками та казковими  годинниками. 47 іграшок для неї виготовили учні шкіл та вихованці дитсадків. Росла раніше ялинка на території місцевого заводу.

  • 9. Виноградівська ялинка

Висота ялинки 13 метрів. Прикрашено її переважно кульками, стрічками та гірляндами.

  • 10. Рахівська ялинка

У Рахові ялинку встановлено перед районним будинком культури.
Прикрашено її казковими персонажами, оленятками, бантиками, кульками.

11. Ялинка в Чопі

Тут роблять, як у Перечині – до свята дерева не вирізають. За багаторічною традицією до новорічних свят прикрашають ялинку, яка росте поблизу міської ради. Крім того, вже другий рік поспіль в святкові шати одягають і ялинки, які знаходяться поруч. Виходить цікава сучасна новорічно-різдвяна ялинкова композиція

ЗакарпатПост