39-річний чоловік перерізав горло 44-річній коханці і ліг спати з мертвою у ліжко

Чоловік давно робив неадекватні вчинки

• Кілька років тому замордував кота на очах у своєї бабусі

• Раніше кілька разів сидів за пограбування

Марія віддала племіннику квартиру три місяці тому. Відтоді 39-річний Павло жив там зі своєю 44-річною коханкою Ольгою. Тітка навідувалася до них щодня. Прийшла й того фатального вечора. Що ж вона побачила? – пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО

Від розповіді жінки – буквально мурашки по шкірі. У ліжку мирно спала співмешканка родича… однак цей сон виявився смертельним.

«Я зайшла, як і раніше. Було близько 9 години, – розповіла  «Надзвичайним новинам» Марія. – Бачу, Павло один. Думаю, де Оля. Потім дивлюся, у ліжку… накрита одіялом. Я його підняла… і… мало не знепритомніла».

Від шоку жінка досі не може оговтатись. У Ольги було перерізане горло. Та поки перелякана Марія викликала поліцію, її племінник загадково зник.

Сусіди переконують, що й гадки не мають, коли ж сталося вбивство. Кажуть – увесь цей час у квартирі було тихо. Єдине, що чули свідки, це те, що за кілька годин до розправи Павло кричав на вулиці не своїм голосом, погрожував перерізати Ользі сонну артерію.  Але серйозно його слова ніхто не сприймав, бо чоловік був п’яний.

Найближча подруга Олі Людмила розповідає, що три роки тому загибла втратила чоловіка та закохалася у Павла. Але з перших днів спільного життя у пари все пішло не так.  Чоловік знущався з бідолашної, але, попри умовляння піти від нього, вона все йому пробачала.

«Вона завжди була доглянутою, ходила всюди із зачіскою, манікюром, – каже Люда. – Він міг ні за що її вдарити, а потім просити вибачення.  Коли я сварилася з нею і питала: «Олю, для чого він тобі потрібний?», вона відповідала: «Коли в мене чоловік помер, він мене підтримав».

Сусіди теж були вражені небувалою агресією Павла. Виявляється, він давно робив неадекватні вчинки. Наприклад, кілька років тому замордував кота просто на очах у своєї бабусі.

Тітка Павла – єдина, хто шкодує свого племінника і переконує всіх, що Ольга або впала, або ж сама перерізала собі горло. Рідні вбитої жінки обурені такими словами. Дочка Олі переконана, що її мати – жертва жорстокої розправи.

Після затримання Павла правоохоронці з’ясували, що він уже мав проблеми з законом – кілька разів сидів за пограбування. Тепер же може загриміти за ґрати аж на 15 років  • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост