Самотня Олів заскочила в автобус і заскиглила. Тепер від бажаючих її прихистити немає відбою

Ця сумна історія зі щасливим кінцем трапилась у  англійському місті Бредфорд. Самотня собачка раптово заскочила в автобус, чим немало здивувала пасажирів, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО

Вона була одна, без господаря. Мовчки заскочила в салон автобуса і сіла на сидіння. Вигляд у неї був гнітючий. Пасажири, які їхали з нею, були вкрай здивовані і сфотографували бідолаху, що самотньо розташувалася на сидінні. Собачка скавчала і навіть кілька разів пройшлася по салону, обнюхуючи людей.

Було абсолютно очевидно, що господар у собаки був, у всякому разі, колись, про що свідчила шлейка, яка  залишалася на ній.

На одній із зупинок собачка побажала зійти, але попутники їй не дали, бо траса там була надто сильно переповнена автомобілями.

Тоді пасажирка автобуса на Джемма Луїза Бертон прийняла рішення взяти втрачену собаку собі хоча б на час. На наступній зупинці вони зійшли вже разом.

Дівчина прилаштувала собаку в притулок для тварин. Волонтери назвали тварину Олів.

Незважаючи на деякий час поневірянь, Олів була здоровою, не враховуючи очної інфекції. Співробітники притулку підлікували її, а через тиждень оголосили про те, що Олів шукає будинок. Законні господарі так і не відгукнулися. Що було з ними і хто вони – ніхто так і не дізнався.

Зате не було відбою від інших англійців! Люди охоче відправляли заявки на «усиновлення». Їх було так багато, що волонтери навіть поскаржилися, що своїми дзвінками вони відволікають їх від роботи з іншими вихованцями притулку. Але тішить те, що Олів усе ж знайшла нових господарів • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост