Дівчина забрала собі крихітне кошенятко, знайдене на вулиці, але згодом з’ясувалося дещо дивне

Одного холодного вечора молода медсестра з Огайо на ім’я Марія почула на вулиці жалібний писк. Був переддень Різдва. Дівчина вийшла на поріг і побачила коробку, а в ній – кошеня. Воно було мацюпусіньким із величезденними очима і пронизливим жалісливим поглядом, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО

Коли Марія занесла кішечку додому, то здивувалася саме очам. У малятка вони бали з розширеними зіницями.

Марія назвала кошеня Сінді Лу – як дівчинку з історії про Гринча, оскільки знайшла малючку саме   під Різдво.

Коли дівчина віднесла Сінді Лу до ветеринара, була збентежена. Кошеня виявилося не таким вже і маленьким, це була кішка-підліток, тільки дуже маленького розміру. Однак ні її очі, ні її вага не були особливим приводом для хвилювання, заспокоїв господиню ветеринар.

Незвичайні очі кішечки – результат, скоріше, її надмірного збудження. Навіть Марія визнає, що її нова вихованка – дуже активна маленька особа, яка трепетно реагує на все навколо. Але ось розміри – інша справа.

Чому Сінді Лу не росте – це все ще залишається загадкою. Начебто інфекцій немає, карликовості не спостерігається, але кішка виглядає, як кошеня.

Коли Сінді Лу виповнився приблизно рік, вона набрала у вазі максимум 1,8 кілограма. Але, незважаючи на мініатюрні розміри, все одно залишається улюбленицею Марії  • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост