Жінці збільшили груди, після операції вона постійно непритомніла і мало не померла

Лора Мечем, 29 років, адміністратор, одинока, живе а Англії разом із трирічною донькою

Коли я нахилялася, щоб підняти дочку, у мене паморочилося в голові, я роками потрепала від виснаження та безлічі інших симптомів, але лікар не міг з’ясувати, що не так. Я боялася, що можу померти, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО

Тоді я цього ще не усвідомлювала, але все почалося після операції зі збільшення грудей, яку мені зробили ще в грудні 2012 року.

Я любила свої нові круглі груди, вони додавали мені впевненості. Через два місяці після процедури відновила силові тренування, але відчувала постійну втому і часто мало не непритомніла, та все списувала на інтенсивні фізичні вправи. Коли завагітніла в травні 2015 року, я все ще постійно втомлювалася.

Я прокидалася з відчуттям похмілля, незважаючи на те, що не вживала алкоголю, у мене випадало волосся, були перепади настрою, нудота. Та здавалося, що це все побічні ефекти вагітності.

Після народження Скарлет в лютому 2016 року мені стало гірше. Почалася постійна боротьба з собою за виконання домашньої роботи. Усе, що я хотіла – це спати. Лікар загальної практики перевірив рівень заліза та щитовидної залози, але вони були в нормі. Я змирилася з необхідністю жити з цим, але це справді засмучувало.

До червня 2019 року я розлучилася зі своїм колишнім, я була настільки слабкою, що доглядати за Скарлет стало ще важче. Про прогулянки в парку не могло бути й мови. Я ледве виходила в супермаркет. Мене лякав той факт, що я не була достатньо хорошою мамою.

Одного разу в Instagram я побачила допис від подруги з важкої атлетики, яка стверджувала, що від грудних імплантатів їй стало погано. Я уважно прочитала – і мене вразило, що більшість симптомів у цієї дівчини були такими ж, як у мене. У коментарях сотні жінок писали про те, що наявність імплантату грудей  всередині них змушує їхні тіла помилково атакувати здорові клітини.

Стурбована, я повернулася до хірурга, який вставляв мені імплантати, і він зізнався, що багато жінок переживають те саме. Я попросила видалити їх. На щастя, операція пройшла добре, і після трьох тижнів відпочинку у мами я повернулися додому. Тепер мої груди менші, але я почуваюся чудово, повна сил, енергії і не сумніваюся, що мені роками було так погано саме від імплантатів • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост