Вчитель математики вбив та з’їв чоловіка, з яким познайомився в Інтернеті

Викладача-людоїда, який вбив і з’їв людину, з якою познайомився в додатку для побачень, заарештували після виявлення кісток із слідами укусів у парку, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО

Повідомляється, що вчитель познайомився зі своєю жертвою в Інтернеті у Німеччині.

Стефана Р заарештували після того, як знайшли останки кісток із м’ясом.

Поліцейські повідомили берлінському тижневику BZ, що одна кістка повністю позбавлена плоті, також є інші ознаки, які змушують підозрювати, що Стефан Т. став жертвою канібала.

За німецьким законодавством про конфіденційність прийнято не розкривати прізвища в поліцейських розслідуваннях.

Після знаходження кісток собаки-нюхачі повели детективів до квартири Стефана Р.

Вівчарки самостійно йшли слідом з різних точок міста, причому обидва привели слідчих до квартири підозрюваного.

У квартирі Стефана детективи знайшли ножі, пилу для різання кісток, якою користувались хірурги, порожню тачку та кулер.

Вчителя математики затримали. Зараз він утримується під вартою за підозрою у вбивстві на сексуальному ґрунті. За повідомленнями Berliner Morgenpost, в квартирі після судово-медичних досліджень також були знайдені сліди крові. Зазначається, що слідчі знайшли переписку між вбивцею та жертвою на веб-сайті знайомств. Жертвою вбивства став 44-річний технік лінії електропередач Стефан Трогіш.

На початку вересня власники квартири, яку він винаймав, повідомили про його зникнення. За їхніми словами, чоловік вийшов з дому  незадовго до півночі. Випадковий свідок знайшов скелетні останки в парку аж у листопаді. Цікаво, що слідчі знайшли докази того, що Стефан Р. цікавився людоїдством і шукав інформацію на  цю тему в Інтернеті. Як пише німецька газета Bild, вбивця також хотів знати, чи може людина вижити після відрізання їй статевого члену. Наразі підозрюваний відмовляється відповідати на запитання • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост