День п’яти двійок: що принесе нам дата 22.12.2020

Найближчим часом на нас чекає черговий “кінець світу”, про який щосили говорять всі засоби масової інформації.

Ним повинен стати день 22. 12. 2020 або, як його вже охрестили, день п’яти “двійок”. Що може статися в цей час і чим нам це загрожує, розповідає астропсихологиня Валентина Віттрок, повідомляє ТСН.

День зимового сонцестояння

У цей день о 04:19 за Гринвічем (о 06:19 за київським часом) відбудеться зимове сонцестояння — наші предки називали його сонцеворотом. У цей час Земля перебуває на максимально далекій відстані від Сонця, тому день буде найкоротшим, а ніч — найдовшою в році. Це енергетично дуже сильний час, коли — у всякому разі, так вважали наші предки — сили чотирьох стихій — вогню, води, землі й повітря — з’єднуються в єдине ціле, завдяки чому можна, залишивши в минулому негатив, перейти в майбутнє без нічого. У цей день прийнято проводити духовні практики і загадувати бажання — потужний потік енергії, який буквально ллється з небес на Землю, багаторазово підсилює будь-яке прохання. Можна починати будь-які нові справи, вони будуть буквально приречені на успіх.

Велике з’єднання

Напередодні цього дня, 21 грудня, також відбудеться з’єднання Сатурна з Юпітером в знаку Водолія, яке астрологи вже охрестили великим. Суто візуально це буде дуже красиве видовище, оскільки дві планети Сонячної системи у сприйнятті з Землі нібито зіллються в одне небесне тіло і протягом трьох тижнів — за умови гарної погоди і ясного, безхмарного неба — матимуть вигляд як одна, але дуже велика зірка. Її ще називають Віфлеємською — таку ж зірку бачили на небі під час народження Ісуса Христа, коли волхви прийшли, щоб поклонитися йому.

Як правило, таке поєднання двох великих планет відбувається раз на 20 років, але нинішнє назвати звичайним ніяк не можна. Астрономи вважають, що Сатурн і Юпітер підійдуть на максимально близьку відстань один до одного, як це було майже вісімсот років тому — точніше, 794 роки тому — 4 березня 1226 року. Зрозуміло, це не може не позначитися на житті на Землі.

Зміни на політичній карті світу

Закономірним буде звернення до історії — поцікавитися, що відбувалося під час з’єднання Сатурна і Юпітера в ХІІІ столітті. Можна говорити про серйозні зміни на політичній карті світу, коли одні — як правило, слабкі — держави можуть бути стерті з лиця землі й поглинуті більшими і сильнішими. Вісімсот років тому під час аналогічного поєднання активно розширювалася імперія Чингісхана. Цілком можливо, що щось подібне буде відбуватися і зараз. Щоправда, яка країна почне світову експансію, зірки точно сказати не можуть. Астрологи вважають, що це може бути Китай, але точних вказівок на це в гороскопі країни немає.

Вірогідні також різноманітні змови, революції й державні перевороти, які змінять політичний і економічний лад тих держав, у яких вони відбудуться. З’єднання двох великих планет також загрожує економічною кризою, з якою людство вже зіткнулося, але, мабуть, найближчим часом він буде посилюватися.

Вступ у нову епоху

Велике поєднання в знаку стихії повітря говорить і ще про одну зміну в житті мешканців Землі — ми переходимо в цифрову епоху, про яку вже так давно і багато говорили нам астрологи. Цифрові технології вже увійшли в багато галузей нашого життя: оплатою товарів за допомогою банківських карток або в Інтернеті, як і можливостями мобільних телефонів, вже нікого не здивуєш, але тепер справа йде до того, що незабаром готівки не буде взагалі. У банках, аеропортах і вокзалах, магазинах і просто на вулицях наші пересування відстежують тисячі відеокамер. У деяких країнах вже є і успішно працює система розпізнавання осіб, яка може вирахувати потрібну людину, навіть якщо вона замаскується за допомогою вусів і бороди і натягне на голову шапку чи капюшон.

Але це, як запевняють вчені, тільки початок цифрової епохи — на що здатні її технології, нам ще належить дізнатися найближчим часом. Найважливіше, що ми вступили в цю еру безповоротно — шляху назад вже бути не може. В результаті ми знайдемо безліч нових можливостей, про які наші предки могли тільки мріяти, але багатьом доведеться і поступитися — наприклад, люди, швидше за все, вже ніде і ніколи не зможуть зберігати анонімність. Але це закон життя: щоби щось отримати, обов’язково потрібно щось втратити.

ЗакарпатПост