Сестра зрадила чоловікові з барменом, а він каже, що в нього найкраща дружина на світі

Що робити старшій сестрі, якщо її молодша має родину, щаслива з чоловіком, але іноді може собі дозволити зайвого? Інша ж – одна. І налаштована до сестри досить вороже. До газети ЯСНО звернулася закарпатка Валентина. Жінка стала свідком сімейної зради і зараз не знає, що робити, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО

Моїй сестрі 33 роки, мені – 50. У неї вже другий шлюб і двоє дітей. Вона дуже щаслива з Романом, у них спільний трирічний син, але й до доньки від першого шлюбу чоловік ставиться дуже гарно і повністю замінив 10-річній Олесі батька. Але Аня доволі легковажна, може собі багато що дозволити, і їй все сходить із рук.

Я ніколи не була заміжньою і не можу уявити, як можна зрадити чоловікові. Саме це стало причиною розлучення сестри з Іваном. Вона закрутила роман із Ромою і кинула родину. Невдовзі вони побралися і живуть разом уже чотири роки.

Але влітку ми були разом на дні народження мами. Святкували у кафе. Зібралось 30 гостей. Сестра дуже напилася. Роман відвіз додому дітей спати, Аня  ж у цей час зникла. Я шукала ї на вулиці, та її ніде не було. Я вирішила, що їй стало погано від випитого, і зайшла в туалет. Від побаченого мало не знепритомніла. Я просто втратила дар мови, в мене затремтіли руки. На підлозі разом з барменом моя сестра займалася непристойними справами.

Мені було соромно навіть дивитись на це. Я тихенько вийшла, але дуже боялася, щоб їх не застукав хтось чужий. Це ж така ганьба! Тоді я почала щосили бити по дверях руками і ногами, щоб хоч якось налякати їх. Потім відійшла і заховалась за колону. Через хвилин 5 бармен вийшов…. Але сестра залишалася в туалеті. Я набралася сміливості і пішла до неї. Вона вже була одягненою, але дуже розпатланою. Я взяла таксі і відвезла її додому.

Роман одразу відправив її у ліжко, а я розповіла йому все, що побачила. На мій подив, він відреагував дивно, сказав, що, очевидно, вона була настільки п’яною, що не тямила що робить. Я думала, що він зробить скандал, збере речі і піде від неї. Але цього не сталося.

Із того часу, а минуло вже шість місяців, я не спілкуюся з сестрою. Порадьте, будь ласка,  що мені робити… помиритися з рідними чи й далі уникати зустрічей та спілкування з ними • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост