47-річна ужгородка схопила кухонний ніж і зарізала чоловіка

Близько 19.25 від медиків швидкої допомоги правоохоронцям надійшло повідомлення про те, що ними констатовано смерть 49-літнього жителя м.Ужгород з явними тілесними ушкодженнями, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО

Що ж трапилося в будинку сімейної пари? Між подружжям виникла побутова сварка, в результаті якої жінка схопила кухонний ніж і встромила його в чоловіка. Від отриманих травм нещасний  помер на місці.

Що розповіла на суді ужгородка?

«Того дня чоловік прийшов додому перед обідом напідпитку та запропонував випити  разом. Я погодилася, – запевнила вона. – Спиртні напої розпивали разом у літній кухні. Після чого між нами виник конфлікт. Аби уникнути скандалу, я пішла в будинок, але чоловік подався за мною. Я хотіла захистити себе, закривши двері, які згодом він відчинив. Щоб налякати чоловіка, я взяла ніж для захисту, однак він навалився на мене. Я підняла ніж та рефлекторно відмахнулась ним. Несподівано чоловік почав сідати на підлогу. Я побачила, що в нього почалася кровотеча і намагались надати допомогу, затуляла рану. Удар ножем чоловіку нанесла ненавмисно, не хотіла вбивати його».

А що повідомив син? Чи був він свідком кривавих розбірок?

«Між батьками загалом були нормальні стосунки. Але коли батько напивався, його поведінка змінювалась. У стані алкогольного сп`яніння він ображав матір словесно і інколи бив її. Я заступався за неї, коли таке бачив!» – пояснив він.

Знайомі цієї родини підтвердили, що чоловік справді нерідко напивався і бив дружину, на її тілі не раз бачили синці.

Суд визнав ужгородку винною в умисному вбивстві і засудив її на 7 років і один місяць позбавлення волі • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост