Site icon zakarpatpost.net

Втягування живота мало не вбило молоду жінку

User comments

38-річна Наомі Ламберт працює у благодійній організації та живе в Австралії разом із чоловіком-механіком Меттом, якому 35 років.

У  квітні 2006 року мене доставили до лікарні з виразкою шлунка і прооперували. Відновлювалась довго, провела у клініці три місяці Коли повернулася додому, у мене залишилися червоні плямисті рубці, які тягнулися від грудей до пупка, якого фактично більше не було. Я здавалася собі настільки огидною, що не могла дивитися в дзеркало, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО

У 2009 році я познайомилася з Меттом. Ми почали зустрічатися. Я розповіла йому про свої рубці. Він заспокоїв мене, пошкодував і сказав, що я йому подобаюсь. Незабаром ми одружилися.

Але перед весіллям я сказала Метту, що подруга рекомендувала мені пластичного хірурга, який, на її думку, мав добру репутацію і міг щось зробити з моїми рубцями. Я пішла на консультацію.

Хірург порекомендував втягування живота, сказав, що зробить мені новий пупок. Я йому довірилась і погодилась на операцію. Коли прокинулась після наркозу, відчула страшний біль.

Хірург повідомив, що це нормально, дав мені ліки і через два дні виписав. Вдома я не могла встати з ліжка чи поїсти, тож через три дні Метт відвів мене до іншої клініки. Згодом я дізналась, що померла б, якби він цього не зробив. Виявилося, що хірург пробив отвір у кишку, через що в мене була кровотеча.

Наступні три місяці були для мене критичними. Повільно, приймаючи антибіотики, я почала одужувати. Повернулася додому в липні 2010 року. У мене залишився рубець, але хоча я все ще не мала пупка, це вже не хвилювало.

Оскільки мені було занадто погано, щоб планувати весілля, мама та сестра взяли організацію на себе. Коли 6 листопада 2010 року ми нарешті одружилися, я просто раділа, що жива і здорова. У 2013 році я подала проти хірурга позов до суду – і виграла справу. Лікаря засудили за службову недбалість у червні 2014 року • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост

Exit mobile version