Читайте у свіжому номері газети ЯСНО №52

Люди року: хто із закарпатців найбільше зробив для процвітання рідного краю

У кожному місті чи селі Закарпаття є успішні люди, які багато роблять на благо та процвітання області. Газета ЯСНО завершує рік із премією «Люди року», аби відзначити видатних людей у різних галузях. Хто вони, що зробили для процвітання нашого краю у 2020 році? Отже, представляємо вам переможців у різних номінаціях. Їх у цьому році буде два десятки.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО

Повний список імен переможців премії «Люди року»  надруковано у газеті ЯСНО.

Закарпатці прийшов рахунок за газ: ціна у квитанції у 9 разів вища, ніж могла би бути

• Газовики зробили нашим землякам неприємний новорічний сюрприз

• Сума у квитанції більша за дві пенсії

Газ – болюча тема не лише для закарпатців, але й для багатьох українців. Останнім часом наші земляки навіть почали змінювати постачальників, бо в інших ціна на 2-3 гривні за кубометр нижча, ніж у Закарпатгазу. Утім за транспортування все одно потрібно платити. І тут – також парадокс. Часто ціна за транспортування є вищою за використаний газ. Наприклад, за спожиті послуги потрібно заплатити за місяць 400 гривень, а за транспортування – 600. І це при тому, що газопроводи більшість наших краян проводили за власний рахунок без жодної копійки допомоги як від газовиків, так і від держави. Більше – у газеті ЯСНО.

Зеленського назвали розчаруванням року

Карантин, втрата роботи, фантастичне підвищення цін та вартості послуг, зменшення зарплат… Саме таким був цей непростий 2020 рік. Для багатьох при їхній пам’яті страшнішого року ще не було. Звісно, в Україні були різні часи, але для цього покоління випробування пандемією стало дуже складним. Найгірше, що нас морили різними локдаунами і не давали нормально працювати. Тому й не дивно, що, за результатами соціологічного опитування, проведеного у грудні цього року, Зеленського цілих 42% українців назвали розчаруванням року. Далі – у газеті ЯСНО.

Бог почув різдвяну молитву монаха – і трапилось диво

Зимова подорож Закарпаттям

Ця зима для українців буде карантинною. Подорожувати багато хто не зможе. Дивовижні карпатські краєвиди вдасться побачити далеко не всім, хоча о цій порі в горах дуже гарно. Але ж так хочеться казки і трохи див! І не лише дітям, але й дорослим. Тому газета ЯСНО вирішила влаштувати для читачів зимову новорічну подорож Закарпаттям. А до того ще й зібрати цікаві легенди з найбільш мальовничих місць. Місцеві їх знають багато, тож ми з вами щедро ділимось побаченим та почутим. Повний текст – тільки у газеті ЯСНО.

Жінка, яка раніше була невіруючою, зцілилася від раку молитвою

Для багатьох рак звучить як вирок, і багато хто, лише почувши діагноз, починається занепадати духом. Але є й такі, хто вирішує боротись за життя. Такі, як правило, і найчастіше перемагають недугу. Тут неймовірно важливим є не лише процес лікування, але й віра в позитивний результат. Своєю історією зцілення поділилася ковельчанка Ніна Валешкович, яка в 38 років вийшла від гінеколога з лікарні з діагнозом «злоякісна пухлина» та призначеною операцією. Неймовірно цікаве продовження цієї історії – у газеті ЯСНО.

Тіла дітей вкрилися рясним волоссям, після того як лікарі дали їм неправильні ліки

У двадцяти дітей  по всьому тілу проросло волосся, після того як лікарі ввели їм засіб для відновлення волосся, коли у них стався розлад шлунка.

Пізніше у лікарні визнали, що деяким дітям помилково дали міноксидил – ліки для росту волосся – замість омепразолу для лікування шлункового рефлюксу. Що ж відбувалося далі? Про це і більше – у газеті ЯСНО.

На 25-му тижні вагітності у жінки померла одна з близнючок, але вона продовжувала виношувати обох дітей і зараз її донька святкує один рік

Коли Флоренс Плант повідомили, що її донька померла в утробі матері на 25-му тижні, що вона була спустошена. Але, щоб врятувати іншу дитину, вона та її чоловік Сем прийняли непросте рішення.

Лікарі діагностували стан, який називається синдромом переливання близнюків (DTTS), дівчата отримали неоднакову кількість плацентарного кровопостачання. Подружжю дали можливість закінчити вагітність. Але вони вирішили продовжити виношувати обох близнюків до кінця терміну, сподіваючись, що хоч одна дитина виживе. Продовження – у газеті ЯСНО.

Ніхто не хоче таку дияволицю за невістку мати

Чому бути як усі не потрібно

У всіх у селі діти як діти були, а у Василя з Оленою дівчисько з хлопчачими звичками. Інші дівчата ляльок сповивали, а Наталка в футбол ганяла. Та як вдарить у м’яча – то вікно комусь розіб’є, то синець під оком залишить. Не раз люди скаржились батькам:

«Вгамуйте свою дівку. Шибайголова з неї росте. За милу душу ніяк не вгамується, поки біди якоїсь не наробить». Більше – у газеті ЯСНО.

Найточніший гороскоп  на 2021 рік для кожного знака Зодіаку

Рік складеться по-різному для різних знаків зодіаку. На когось чекає феєричний успіх на роботі, хтось буде більш успішним у фінансових справах, комусь найточніший любовний гороскоп обіцяє багатообіцяюче знайомство і обіцяє зустріч з коханням усього життя. Розберемося, що Бик принесе кожному. Повний текст – тільки у газеті ЯСНО.

64-річний закарпатець хоче одружитися з 18-річною внучкою своєї другої дружини

• Обоє запевняють, що це любов

• Усього в чоловіка було вісім законних дружин і десятки коханок

• Рідні дівчини, після того як вона пішла жити до Володимира, не хочуть її навіть бачити

Що робити, коли чоловік уже в немолодому віці палко закохався у юну красуню? У дівчини ще життя лише починається, а вона твердо переконує усіх, що хоче пов’язати його з людиною, яка годиться їй у дідусі. Цю пару засуджують і рідні, і друзі, але вони разом уже рік і невдовзі планують побратися. Мати молодиці настільки розлючена, що зреклася рідної доньки, але тій байдуже, бо переконана, що кращого супутника життя не знайде ніколи. Далі –  лише у газеті ЯСНО.

Відома модель жорстоко проткнула ножем чоловіка після того як він привів додому дівчину і почав із нею фліртувати

Модель VOGUE вбила свого чоловіка, вдаривши його ножем у серце, після того як він привів дівчину додому з бару та почав загравати з нею.

Після смерті 28-річного Сергія Попова 26-річній Лілії Судакові загрожує до 15 років в’язниці, але її мати стверджує, що він був жорстоким партнером і дочка діяла з метою самозахисту. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Жінка втопила місячного сина своєї племінниці у тазику, після того, як батько малюка  відмовився від сексу з нею

41-річна Марія прийшла в гості до племінниці, коли її чоловік залишився вдома сам із дитиною. Жінка запропонувала йому зайнятись любощами, але чоловік відмовив. Це її розлютило. Але вона не подала вигляду. Одномісячний малюк у той час мирно спав на дивані. Марія сказала родичу, що їй потрібно скористатися ванною.  Шокуючі деталі – у газеті ЯСНО.

Чоловік в Інтернеті вбиває вагітну кохану в прямому ефірі, а глядачі платять йому за те, щоб він знущався над нею

Не вкладається в голову, що робить з людьми Інтернет. Нині дехто здатний абсолютно на все заради популярності! І це – ненормально, адже дії деяких людей просто виходять за рамки здорового глузду…. І жодна у світі популярність не варта знущань над іншими та людського життя. Про це і більше – тільки у газеті ЯСНО.

 • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост