Зеленського назвали розчаруванням року

Карантин, втрата роботи, фантастичне підвищення цін та вартості послуг, зменшення зарплат… Саме таким був цей непростий 2020 рік, пише газета ЯСНО.

Для багатьох при їхній пам’яті страшнішого року ще не було. Звісно, в Україні були різні часи, але для цього покоління випробування пандемією стало дуже складним. Найгірше, що нас морили різними локдаунами і не давали нормально працювати. Тому й не дивно, що, за результатами соціологічного опитування, проведеного у грудні цього року, Зеленського цілих 42% українців назвали розчаруванням року.

Дослідження проведене соціологічною службою Центру Разумкова з 4 по 9 грудня 2020 року методом інтерв’ю «обличчям до обличчя» за місцем проживання респондентів. Опитали 2018 респондентів віком від 18 років у всіх регіонах України, за винятком Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей за вибіркою, що репрезентує доросле населення за основними соціально-демографічними показниками. Теоретична похибка вибірки не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.

ЗакарпатПост