Собаку знайшли прив’язаним до лавиці з запискою від дитини

Домашнього улюбленця волонтерка знайшла прив’язаним до лавиці в парку. Поруч була записка, написана дитячим почерком про те, що той, хто залишив собку, прагнув врятувати тварину від жорстоких родичів, пише газета ЯСНО.

Жінка, що побачила цуценя, одразу зателефонувала до асоціації захисту тварин. Воно гарчало і не підпускало до себе, що свідчить про те, що над малюком знущалися і залякали.

Та найбільше вразила записка, яку маленький хлопчик залишив біля  собаки.

«Будь ласка, я прошу вас взяти собі цього собаку і добре піклуватися про нього.

Залишити його тут дуже важко, але я прийняв рішення, тому що мої родичі знущалися над ним і було боляче бачити його в такій ситуації.

Тож, якщо ви прочитаєте це і відчуєте зворушення, будь ласка, усиновіть його та доглядайте за ним.

Якщо ні, залиште лист тут, щоб інша людина могла його прочитати та усиновити. Дякую», – написала тендітна дитяча рука.

Ця зворушлива подія трапилася у Мехіко.

Члени асоціації захисту тварин приїхали до цуценяти, аби йому допомогти. Воно дійсно нервувало, але через певний час заспокоїлось. Зараз воно у притулку і чекає на нових господарів. Зоозахисники змінили ім’я песика з Макс на Бостон, аби він забув про своє страшне минуле і людську жорстокість та зміг розпочати нове щасливе життя • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост