Жінка не змивала туш з очей 25 років. Лікарі були шоковані тим, що побачили

Австралійка Тереза Лінч дуже любила користуватися косметикою, туш для очей була обов’язковим предметом в її косметичці. Звичайно, вона знала, що косметику потрібно змивати щодня, але їй було лінь, тому понад 25 років вона цього не робила, пише газета ЯСНО.

50-річна жінка почала  відчувати проблеми з очима і звернулася до лікаря Дані Роба. Лікарка була вражена тим, що побачила – зараз історію Терези розповідають таким же ледачим пацієнтам.

Усередині повік жінки знаходилися чорні нарости, які дряпали рогівку!

Дана пояснила, що сон з тушшю на очах привів до того, що косметика кришилася і потрапляла під повіку. Поступово грудочки туші усмоктувалися в слизову і практично вросли в неї. Відповідно вони дряпали рогівку і приводили до пошкоджень слизової.

Австралійка перенесла операцію довжиною півтори години, поки лікарі витягали шматочки туші. Тепер на повіках і рогівці у неї залишилися шрами.

Жінка зізналася, що дуже шкодує про свою звичку і просить всіх дівчат більш уважно ставитись до свого здоров’я! • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост