28-річна мати майже від народження катувала доньку: розрізала їй вени та колола шприцем відбілювач, бо не любила

28-річну Езгі Коручу звинувачують у катуванні 18-місячної дочки Ейлюль Міри в місті Авчілар у Стамбулі, Туреччина, пише газета ЯСНО.

Жінку заарештували в лютому минулого року після того, як лікарі лікарні запідозрили катування дитини, інформує турецьке видання Haberturk.

Як повідомлялося, Езгі, яку раніше затримували і двічі звільняли, зізналася у скоєнні страшного злочину і тепер їй загрожує до 20 років в’язниці.

Порізи бритви, вбивчі ін’єкції відбілювача та мила, як розповідають у поліції, жінка почала робити доньці ще тоді, коли Ейлюл був лише місяць від народження.

Коли Езгі допитували прокурори, її страшні слова цитували в місцевих ЗМІ: «Я не любила свою дочку і хотіла, щоб вона померла повільно.Тому вирішила її катувати. Я мучила її бритвою, роблячи порізи на голові, ногах, руках, грудях і повіках. Я вводила рідке мило та відбілювач у її вени за допомогою шприца. Це почалося, коли моїй доньці був один місяць. Проводилося розслідування проти мене, але я заперечувала ці звинувачення. Я здійснювала катування, коли моя сім’я спала… ».

У прокуратурі заявили, що жорстока мама повинна відсидіти у в’язниці два десятиліття за умисну спробу вбивства дитини внаслідок катувань.

Підсудна написала листи до родини з в’язниці та вибачилася перед дочкою за свої дії.

У записці до своєї маленької дитини вона написала: «Я перепрошую тебе, твоїх братів і сестер. Ейлюль, будь ласка, вибач мене. Я не погана мати».

Вона також написала своєму чоловікові Ерей Коручу, зазначивши: «Дуже дякую, що не ганьбиш мене перед моїми дітьми. Так чи інакше нам вдалося 13 років прожити разом».

Адвокат обвинуваченої зазначив, що жінка боїться сказати правду, а її передбачувані вчинки є результатом жорстокого поводження, яке вона зазнала у своєму шлюбі.

«Моя клієнтка хотіла потрапити до в’язниці, щоб уникнути складних життєвих умов, саме тому вона навмисне брехала, – наголосив він. – Ця жінка раніше виховувала двох дітей. Якби звинувачення були правдивими, вона завдавала би шкоди і їм».

Підсудна залишається під вартою під час продовження судового розгляду • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост