Хвора на ковід жінка на смертному ліжку під апаратом штучного дихання народила хлопчика після того, як вірус знищив цілу родину

Новонароджена дитина є єдиною, хто вижив у сім’ї, яку знищив Covid-19

Мати народила хлопчика, коли лежала під апаратом штучної вентиляції легенів.   36-річна Світлана Сорочинська захворіла на коронавірус, відвідуючи свого 64-річного  батька у лікарні, де йому зробили операцію на серці, пише газета ЯСНО.

Він помер  від Covid-19   5 листопада 2020 року, через вісім днів після виписки додому.Тоді Сорочинська писала у соцмережі: «Мій тату… ти був найкращим, наймилішим чоловіком у цьому світі. Я буду кохати тебе завжди. У вас не було достатньо часу, щоб побачити свого онука».

Вже хвора на коронавірус, вона скаржилася, що медики дали їй «трохи порошку від кашлю» і нічого іншого для боротьби з вірусом. Спочатку жінка поїхала народжувати в пологовий будинок, але коли в неї підтвердили Covid-19, її направили до інфекційної лікарні. Через три дні Сорочинська, адміністратор стоматологічної клініки, народила сина, якого вирішила назвати Кіреєм, на честь покійного батька. Через кілька годин після пологів вона померла.

Ця страшна подія трапилася у російському місті Санкт-Петербург. Мати Світлани Віра також захворіла. Вона звернулася у лікарню. Але там, як розповідає  двоюрідна сестра Сорочинської Лариса Качкаєва, ліжок не було. Їй сказали: «Ляжте на підлогу в коридорі «… і це – після обстеження, яке показало 60-відсоткове пошкодження легенів. 62-річна Віра померла  12 листопада.

Три смерті спричинили битву за опіку над дитиною.Розлучена Сорочинська відмовилася називати батька свого довгоочікуваного малюка. Немовля, яке доглядають у лікарні, тепер є єдиним спадкоємцем цінного майна в Санкт-Петербурзі, включаючи дві квартири. Чоловік, якого ідентифікували лише як М, стверджував, що він є батьком хлопчика, і він пройде тест на ДНК. Качкаєва також запропонувала усиновити та виховати дитину, і стверджує, що перед смертю Сорочинська заперечувала, що М був батьком, кажучи лише, що він був коллегою доньки • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост