23-річний чоловік втопив 11-місячного сина в річці, вважаючи, що він – диявол

Батька визнано винним у вбивстві свого сина, якого він кинув на вірну смерть у холодну річку, бо, мовляв, подумав, що малюк перероджується і стає дияволом.

23-річний Зак Беннет-Еко убив 11-місячного Закарі, а потім пішов до кафе і розважався, поки рятувальники намагалися врятувати хлопчика, пише газета ЯСНО.

Параноїчний шизофренік сказав, що бачив, як ноги Закарі «розширюються», і думав, що він «перетворюється на диявола».

Він також пройшов повз двох жінок з «очима, як у диявола», ідучи до річки, і вони теж нібито хотіли, щоб він втопив свого сина. Беннетт-Еко, якого звинуватили у вбивстві, визнаний винним. Подія трапилася торік у Британії, та суд тягнувся досі. Слідству стало відомо, що в чоловіку у віці 17 років діагностували психоз, пов’язаний із вживанням конопель. Співмешканка вбивці Емма Блад розповіла, що незадовго до трагедії він виштовхав її за двері і заявив, що мамою малюка є інша жінка.

«Він заявляв, що Закарі – не наша дитина. За секунду з ним було вже все в порядку, але вже за мить він міг знову божеволіти, кажучи, що вб’є себе», – запевнила Емма.

У день вбивства Беннет-Еко посперечався з Блад, яка на той час була на восьмому місяці вагітності. Емма сказала, що йому потрібно почати доглядати за собою, бо вона не зможе тягнути на своїх плечах догляд за дорослим чоловіком та двома дітьми. Пізніше Беннет-Еко покинув будинок разом із сином у колясці та пішов до річки. Його побачили двоє підлітків, які виймали сина з коляски, гойдали його на руках… а потім чоловік кинув малюка в річку. Після цього він пішов до бару, де згодом його й заарештували, після того як він сам розповів, що зробив. Маленького Закарі витягли з річки ще живого, але пізніше тієї ж ночі він помер  у лікарні. Психіатр Інті Кураші заявив суду, що Беннетт-Еко розповів про те, що він вагався, перш ніж кинути Закарі в річку, і подумав: «Що, чорт забирай, я роблю?» І хоча чоловік нібито й не усвідомлював своїх дій, його визнали винним, і він понесе покарання за скоєне • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост