Гнилих індичок продавали в європейських супермаркетах людям до Різдва

Європейські газети вибухнули заявами обурених клієнтів про те, що їм до зимових свят у супермаркетах продали неякісний товар. Мова йшла про гнилих індичок, які до всього ще й неймовірно смерділи.

Наприклад, британська газета Dailymail вийшла з гучним заголовком «Гнила удача! Сім’ї скаржаться, що святкова вечеря зіпсована після того, як вони виявили, що їхні індики вже прогнили, коли вони хотіли їх готувати».

Статтю доповнено фотографіями людей, які вони виставили у соцмережах і гнівними коментарями про невдалі покупки.

«Святковий обід  багатьох сімей зіпсувала гниле м’со, – йдеться у публікації. –  Усі зіпсовані індики продавали у  супермаркетах Lidl, Tesco та Sainsbury. Сім’ї купили їх до зимових свят. Покупці лютують через те, що їм підсунули акуратно запаковане м’ясо жовтого кольору з огидним запахом. Коли жінки почали готувати, із жахом та подивом виявили, що індички гнилі. Розлючені клієнти пофотографували покупки і виставили в Інтернет, щоб побачили інші і не купували індички у супермаркетах. Дехто навіть написав, що яким гнилим був 2020 рік, такі їм продали й індички.

Один із покупців заплатив за індичку 25 фунтів стерлінгів (950 гривень). Він розповів, що купував м’ясо у бюджетному супермаркеті три дні перед тим, як хотів приготувати. Вдома індичу не розпаковував, вона знаходилася в морозильній камері. Коли вирішив засмажити її, розморозив і відчув, що вона страшенно смердить. Оглянувши тушку, чоловік зрозумів, що вона гнила. Поглянувши та етикетку, пересвідчився, що ніби все добре, м’ясо не протерміноване. Але незрозуміло, чому воно згнило.

Більше про гнилих індичок та неякісні товари з супермаркетів читайте у першому номері газети ЯСНО у 2021 році.

ЗакарпатПост