Гороскоп від закарпатської ворожілі Цилі. 28 грудня 2020 року – 3 січня 2021 року. Здоров’я, любов, гроші

Циля – закарпатська ворожіля, яка живе під густим пралісом. Від природи вона отримує свою силу та мудрість. У горах вона ближча до неба, що дає їй ясність думок. Ворожка запропонувала газеті ЯСНО унікальний гороскоп, складений не лише за рухом зірок, але й за сприяння стихій, за допомогою яких вона лікує та передбачає майбутнє. Такий гороскоп ви не знайдете більше ніде.

ОВЕН

Цього тижня Овнам треба бути завбачливими, стриманими та акуратними. Це допоможе вам вберегтися від дрібних негараздів та зберегти душевну рівновагу. Попереду на вас чекає дуже насичений тиждень. Час буде проходити швидко, тож складіть план обов’язкових завдань, які вам точно треба виконати цього тижня.

ТЕЛЕЦЬ

У Тельців увесь тиждень буде поганий настрій, краще не сваритися ні з ким, щоб не зробити ще гірше. Вам доведеться зіткнутися з форс-мажорними ситуаціями. Плекайте в собі мужність і не здавайтеся. Ваше бажання і можливості покращать загальний стан.

БЛИЗНЮКИ

Зв’язок налагоджений у цей період, триватиме довго та принесе радість та вигоду. Сварок уникайте, значно ефективніше спробувати вибудувати якісні відносини. Рекомендовано бути обережним у справах пов’язаних з будинком і близькими. Можливе виникнення проблемних ситуацій, проте трішки стриманості дозволить уникнути конфлікту.

РАК

На цьому тижні бажано з обережністю поставитися до нових знайомств, адже невідомо, як вони на вас вплинуть. Не забувайте, що окрім роботи, у вашому житті є й інші сфери. Тож затримання на роботі допізна не принесуть бажаного результату.

ЛЕВ

На початку тижня не варто братися за серйозні справи вдома – задуманий ремонт краще перенести, адже доведеться переробляти. А от за дрібниці, до прикладу, наведення ладу в шафах братися можна сміливо.

ДІВА

Тиждень буде сприятливим для тих, хто займатиметься інтелектуальною працею та фінансами. Постарайтеся сконцентруватися та зважити на всі моменти і підводні камені. Загалом успіх буде на вашому боці. Займіться справами, які потребують точності та уваги до деталей. Цього тижня у вас сприятливий час для важливої та відповідальної роботи. На допомогу зі сторони розраховувати не варто – перш за все покладіться на себе.

ТЕРЕЗИ

На Терезів може навалитися безліч роботи, до якої додасться ще й чимало домашніх справ. Пишіть список і від пункту до пункту виконуйте заплановане. Зі складних ситуацій вам вдаватиметься вийти з високо піднятою головою – вдача допомагатиме впоратися з ними та залагоджувати дрібні конфлікти.

СКОРПІОН

На Скорпіонів чекають нові справи цього тижня. Можливо, буде не просто зосередитися, але за умови, що ви все добре продумаєте, труднощів не виникатиме. Якщо після роботи вас тягтиме поспілкуватися – віддайте перевагу рідним та близьким. Вони зможуть дати вам вдумливу пораду та озброїти підтримкою.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільцям новий тиждень бажано прожити максимально усвідомлено – уникайте поспішних рішень, особливо з фінансами. Подумайте над тим, що вам найбільше потрібно, а заодно і наведіть порядок вдома. У любовній сфері ви можете відчути неймовірну пристрасть. Саме час для ризикованих амурних авантюр! Сімейним Стрільцям та тим, у кого є пара, такий настрій також припаде до душі.

КОЗЕРІГ

У Козерогів є великий ризик потрапити в епіцентр конфлікту, тож старанно уникайте пліток на роботі та в родинному колі. У вирішенні особистих питань не залучайте ваших родичів, а вирішуйте все лише власними силами.

ВОДОЛІЙ

Новий тиждень буде насичений новими звершеннями та позитивними емоціями. Ви успішно закінчите справу, в яку вклали багато сил та часу. Другу половину тижня присвятіть облаштуванню свого дому. Цей час дуже сприятливий для прибирання та дрібного ремонту. Можете сміливо здійснювати великі покупки, речі прослужать вам дуже довго і ви отримаєте велике задоволення.

РИБИ

Будь-які завдання цього тижня вам будуть даватися дуже легко. До того ж, на роботі не соромтеся просити порад колег та свого керівника – це допоможе вам досягнути нових висот. Самотні представники знаку цього тижня мають всі шанси зав’язати цікаві знайомства. На тих, хто перебуває у стосунках, чекають приємні сюрпризи від партнера.

ЗакарпатПост