Жінка втопила новонародженого сина в туалеті, бо він їй був непотрібний

• Мати втопила немовля у вигрібній ямі

• Дитина пробула між фекаліями цілу добу

• Жінка попросила сусіда закопати тіло у лісі

• Ганна сказала: «Я не хотіла цю дитину. Я навіть не знаю, хто її батько»

Поліція заявила, що 35-річна жінка, ідентифікована як Ганна, таємно віднесла доношеного новонародженого хлопчика в туалет біля її будинку, пише газета ЯСНО.

Правоохоронці переконані, що вона дозволила дитині навмисно провалитися через отвір, намагаючись позбутися сина. Ганна намагалася пояснити свої дії поліції: «Я відчула біль у животі і пішла в туалет. Я сиділа там, коли відчула, що з мене щось випало». Народивши, Ганна перерізала пуповину і пішла до будинку, залишивши новонародженого тонути у фекаліях. Експерти заявили, що існує велика ймовірність того, що дитина народилася живою. Як повідомляється, Ганна залишила новонародженого хлопчика в туалеті не перевіривши, чи живий. Дитину протримали в ямі цілу добу, а потім мама попросила чоловіка, що живе по сусідству, витягнути його та поховати в лісі. Шоковані поліціянти знайшли в лісі зроблений абияк дерев’яний хрест, який встановив сусід Іван на неглибокій могилі дитини. Жінка сказала 61-річному чоловікові, що народила мертву дитину, тому він вирішив допомогти поховати маля.

Іван розповів місцевим ЗМІ: «Вона [Ганна] сказала, що народила мертву дитину. Спитала мене, чи можу витягнути тіло з унітазу, щоб ми могли його поховати. Я вийшов. Промив його. Загорнув у тканину. Потім ми пішли на місце в лісі, де я відкопав могилу і поховав малятко. Я сказав їй, що це хлопчик. Вона відповіла, що не знала».

Сусіди Ганни на Сумщині зателефонували в поліцію, помітивши, що її живіт став рівним і меншим, але біля неї не було дитини. Сергій Титенко, начальник Серединсько-Будського райвідділу, розповів: «Мешканці села зателефонували на 102 і розповіли про матір. Слідчі встановили, що жінка народила хлопчика у своєму туалеті та залишила його у вигрібній ямі».

Поліцейські розпочали кримінальну справу за умисне вбивство проти Ганни, яка не могла повідомити навіть стать своєї дитини під час допиту. Тривають судово-медичні експертизи для встановлення точної причини смерті дитини. За повідомленнями правоохоронців, жінка тримала в таємниці свою вагітність і не реєструвала її в місцевих медичних закладах. Ганна сказала: «Я не хотіла цю дитину. Я навіть не знаю, хто її батько». Якщо жінку буде визнано винною, їй загрожує до п’яти років в’язниці. Розслідування триває • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост