Закарпатці переконані, що уряд не розуміє багатьох речей і працює не на процвітання нації, а на її вимирання

Чому коли карантин послаблюють, хворих стає менше?

Шкода, що наш уряд не розуміє або не хоче розуміти багатьох речей і працює не на процвітання нації, а на її вимирання. Замисліться, коли після масових акцій протесту по всій Україні, в Ужгороді також, карантин послабили, одразу протягом не дня-двох, а цілих трьох тижнів коронавірусна статистика різко змінилась – кількість тих, що захворіли, стала суттєво меншою, пише газета ЯСНО.

Тож для чого із 8 січня вводити локдаун? Для чого й далі вбивати те, що ще працює? Де тут взагалі логіка? Як бачимо, рекомендації всяких там ВООЗ, МОЗ не дають жодного позитивного результату! Тож для чого працювати на збагачення фармацевтичних компаній і знищувати в державі туризм, готельну сферу, кафе та ресторани, закривати магазини, кінотеатри, забороняти концерти та різні виступи. Чомусь перед виборами саме публічні виступи не забороняв ніхто. Кандидати вільно зустрічалися з людьми. Особливо зі старенькими, які хоч і найвідповідальніше ходять на дільниці і голосують, та найбільше з усіх мають ризик захворіти на ковід і навіть померти від ускладнень вірусу.

Тож і не дивно, що наші земляки не лише назвали Зеленського розчаруванням року, але й слабо голосували, та й взагалі до рад різних рівнів «Слуги» вибори провалили. Жоден мер, жоден голова ОТГ не пройшов на посаду від цієї партії. Та голів ОДА на Закарпатті за каденції Зеленського за півтори роки змінили вже аж тричі. Так часто «губернаторів» не міняв жоден президент! Як тільки люди звикли до одного – їм уже представили іншого.

Тож усі ці фактори серйозно вплинули на президентський рейтинг. Люди обурені багатьма речами. Багато хто втратив роботу, заробіток, багато хто заліз у кредити і зараз не може вирватись із боргів. Яке ж це обіцяне покращення?

 ЗакарпатПост