Найкраща подруга вагітна від мого чоловіка, але він запевняє, що дитина не його

Що робити, коли зраджують двоє тих, кому людина довіряє найбільше – чоловік і найкраща подруга? Вони закрутили роман за спиною дружини, і інтрижка закінчилась вагітністю. До газети ЯСНО звернулася закарпатка Каріна. Жінка у відчаї і просить поради.

Мені 34 роки і я 10 років заміжня. У нас восьмирічна донька. Раніше ми жили добре. Із Валентиною дружу з самого дитинства. Ми разом росли, разом ходили до школи. Разом навчалися в університеті, без неї ніколи не обходилося жодне застілля у хаті. Вона – моя кума і хрещена доньки. Здається. Вона завжди мені заздрила, бо в мене Андрій – хороший чоловік, добре заробляє, не зловживає алкоголем, дуже любить дитину. Валі не поталанило. Із Віктором вони побралися 7 років тому, а вже через два роки розлучилися. Він постійно пив і бив її. На згадку про себе залишив лише сина. Зараз Віктору 6 років. Мама Валя не дуже добра… З її сином постійно няньчиться її мати, сама ж вона більше часу проводить із чоловіками – завжди в активному пошуку, пише газета ЯСНО.

Накинула вона оком і на мого Андрія. Що в них роман – я бачила на власні очі Якось вона п’яна лізла до нього цілуватись, а я якраз прийшла додому. Чоловік не дуже й відгрібався від неї, хоча знав, що я вибігла лише в магазин, тож маю от-от повернутись. Іншим разом я бачила в його телефоні повідомлення від неї про те, що їй із ним було дуже добре. Я не витримала, влаштувала скандал обом. Чоловіка пробачила, а з Валею взагалі перестала спілкуватись і заборонила робити це й Андрієві. Якщо вже хоче повію, то хай знайде іншу, будь-кого… тільки не мою колишню подругу.

Усе було б добре, та після тієї ночі я дізналась, що Валентина постійно шантажує мого чоловіка своєю вагітністю. Вона справді вагітна, але я не впевнена, що від Андрія. Андрій, звісно, своє батьківство заперечує, але в глибині душі у нього сумніви. Коли народиться дитина, я сама змушу його зробити тест ДНК, та дуже боюся, що підтвердиться те, що батьком малюка є чоловік. А якщо він захоче піти до неї і кине мене? Що мені робити? Порадьте, будь ласка, як зберегти родину і назавжди відгородити свою сім’ю від своєї колишньої «найкращої» подруги, яка з недавніх пір стала моїм найбільшим у житті ворогом • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост