Найвищим юнаком світу є китаєць зростом 221 сантиметр

Школяр з Китаю став найвищим підлітком у світі. Як повідомляється на сайті Книги рекордів Гіннесса, зріст хлопчика – 221 сантиметр, пише газета ЯСНО.

Юнаку на ім’я Рен Кею (Ren Keyu) 14 років. Ще в дитячому садку його зріст був близько 150 сантиметрів. Батьки хлопчика не раз водили сина по лікарях. Однак, як виявилося, це не викликано ніякими захворюваннями. Сам підліток вважає, що справа в генетиці. Його батьки і бабусі з дідусями вище 180 сантиметрів.

Хлопчик продовжує зростати. Через це в школі для нього періодично купують нові стільці і парти. Одяг підлітку шиють на замовлення. За його словами, іноді зріст додає незручності. Наприклад, він часто б’ється головою в громадському транспорті.

Підліток не займається баскетболом через плоскостопість і хрящові пухлини. Хлопчик грає у відеоігри та мріє стати кіберспортсменом.

До нього найвищим підлітком у світі вважався американець Кевін Бредфорд. У 16 років його зріст становив  216 сантиметрів • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост