Дівчинку викрали двоє чоловіків і загубили. Її виховали в лісі тварини

Марині Чапман тоді було всього п’ять років. Вона гралася в пісочниці і навіть не помітила, як перед нею з’явилися двоє чоловіків зі злим умислом. Вони викрали дівчинку і для чогось залишили в Колумбійських джунглях, пише газета ЯСНО.

Скоріш за все, зловмисники мали намір повернутися за дівчинкою і залишили її на якийсь час, бо думали, що розгублена дитина в стані шоку нікуди не дінеться. Але Марині пощастило зустріти зграю мавп. Вони настільки зацікавилися маленькою дитиною, що дійсно почали їй допомагати.

Марина змогла швидко освоїтися в зграї мавп, вони багато чому її навчили: рухатися на четвереньках, здобувати їжу і навіть видавати звуки, які попереджають про небезпеку. Дівчинка прожила з мавпами з сімейства капуцинів цілих п’ять років. Вона перейняла у них цілий ряд тваринних інстинктів, але, як пізніше зізналася Марина, ці інстинкти допомогли їй вижити на міських вулицях.

Марина переконана, що коли потрібно забезпечувати собі захист, то після життя з мавпами розумієш, як відповісти контрударом на удар.

«Завжди, коли на мене намагалися напасти, я била до того, як намагалися вдарити мене. Я вижила в цьому непростому світі, але для того, щоб врятувати себе, необхідно бути швидкою і жорсткою», – каже Марина.

Вона впевнена, що тепер їй під силу будь-яка проблема, адже таке життя її дуже загартувало. Через п’ять років життя з мавпами Марину знайшли в джунглях чоловіки-мисливці, але вони з незрозумілих причин продали її в рабство. Дівчині довелося багато пережити, але вона вижила і стала ще сильнішою. На сьогоднішній день Марина Чапман заміжня і проживає в Англії. На честь неї навіть написали цілу книгу «Дівчинка без імені», де детально показано її життя з мавпами і її вся подальша доля до сьогоднішніх днів • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост