Закарпатців закликають у новорічну ніч долучитися до добродійності – нагодувати безхатьків

Такий пост виклала у соцмережі ужгородка Олеся Кепша.

Ось що вона написала:

Друзі, під кінець цього епічного року я хочу і вас запрошую долучитися до доброї справи. В ніч, коли більшість з нас буде сидіти за багатими столами, є люди, які будуть голодні. Обвітрені червоні, опухші обличчя, пустка і зневіра в очах. Інколи від них несе алкоголем, але, якщо ви помітили, ці люди ніколи не поводять себе так, як ми, під дією спиртних – не співають, не кричать, не б‘ються. Вони ніби завмирають у часі. І кожен з них точно був малим, мав батьків і дім, можливо, навіть сім’ю. Ми не знаємо і не нам судити їх долю. Але кожному з нас під силу побачити в ЛЮДИНІ ЛЮДИНУ. Я хочу приготувати стільки їжі, скільки мені буде під силу і нагодувати цих людей. Уявляю це таким чином:

Варіант 1 – купуємо одноразовий посуд – готуємо традиційні страви (Олів’є, шуба, відбивні і тд) – порційно пакуємо і роздаємо на вокзалі наприклад (підозрюю, що там безхатьків найбільше)

Варіант 2 – ви готуєте святковий стіл на 1-2 порції більше – складаєте в пакет і підвішуєте біля сміттєвих баків з надписом «не викидати. Їжа для безхатьків»

Варіант 3 – пакуємо те, чим можемо поділитися – відвозимо по адресам, де цього потребують Іван Белецький знається на цьому більше і згодився допомогти.

Друзі, будь-яка допомога – цінна. Навіть порція олів‘є може «посміхнути» людину. Якщо ви хочете якимось чином долучитися – пишіть мені в приват, чи зв‘язуйтесь будь-яким зручним способом”, – зазнаяено у дописі.

ЗакарпатПост